Departamentul de Stat al SUA dă cu creştinii de pământ

În schimb, raportul prezentat conţine afirmaţii extrem de grave care arată că persoanele care informează americanii despre ce se întâmplă în România nu vor decât să încurajeze infracţionalitatea şi lupta împotriva familiei tradiţionale.

Georgiana Arsene.

Departamentul de Stat al SUA a făcut astăzi public Raportul privind situaţia respectării drepturilor omului în 2017.

România este acuzată, printre altele, de corupţie endemică, violenţă a poliţiei împotriva romilor, şi violenţă împotriva persoanelor LGBTI, informează Ambasada SUA pe pagina sa de Facebook.

Eu aş vrea să înţeleg unde au văzut americanii romi agresaţi de poliţiştii români, poate se referă la florăresele de la colţul străzii, dar în rest, în Bucureşti, cel puţin, sunt zone întregi în care romii fac legea. Deci este total greşit să se vorbească despre violenţe asupra romilor!

Desigur, dacă datele au fost luate de la ONG-urile romilor, atunci este de la sine înţeles că americanii au privit problema dintr-o singură parte.

Despre copilaşul bătut crunt de nişte romi nu se vorbeşte pentru că, nu-i aşa, americanii trebuie să arate că ei ţin cu minorităţile.

Fotografia postată de U.S. Embassy Bucharest.

Să ne amintim numai de mesajul pe care aceeaşi Ambasadă l-a lăsat, în data de 8 aprilie, cu ocazia Zilei Romilor.

„Pentru a marca această zi, Statele Unite reafirmă angajamentul faţă de un tratament egal pentru persoanele rome astfel încât acestea să aibă libertatea de a clădi cel mai bun viitor pentru ele şi familiile lor, oriunde ar fi locul pe care îl numesc acasă”, a spus atunci secretarul de stat în funcţie, John J. Sullivan, cel care a prezentat şi Raportul Departamentului de Stat.

Americanii nu văd cu ochi buni nici familia tradiţională, formată dintr-un bărbat şi o femeie. Aceştia susţin, în acelaşi document, că românii au fost violenţi cu cei din comunitatea LGBTI. Prin acest mesaj, Ambasada discriminează grav majoritatea românescă şi condamnă dreptul poporului român la a-şi manifesta credinţa.

Nu condamnă nimeni oamenii care au torientare sexuală, dar asta nu înseamnă ca aceştia să se afişeze peste tot, în spiritul unei libertăţi de exprimare prost înţeleasă. Ceea ce face Ambasada SUA este o sfidare la adresa unui popor creştin, dar nimeni din conducerea statului nu va lua atitudine.

Din păcate, noi nu avem un Vladimir Putin la conducerea ţării, un adevărat lider, care să spună ce înseamnă, de fapt, democraţia.

„Democraţia rusească înseamnă puterea poporului rus, cu tradiţiile proprii de autoguvernare şi nu transpunerea unor standarde impuse nouă din afară”. (Vladimir Putin)

Sursa foto: Ambasada SUA la Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *