Un neica nimeni îl jigneşte pe Vladimir Putin. În paralel, chiar iubiţii lui vestici îi dau peste nas

Totul a pornit de la postarea unui individ într-un grup de pe Facebook. Nu e cineva cunoscut, dar timpul îi arată că prostia şi răutatea ies la iveală.

Georgiana Arsene

Acum vreo câteva zile, navigând pe net şi, mai exact, pe Facebook, dau, în grupul „Mugur Ciuvică Răzvan Savaliuc Grupul Investigaţii Politice” peste postarea unui anume Marian Antonescu care, referindu-se la un articol despre noile arme nucleare ale Rusiei, s-a arătat extrem de indignat că, vezi Doamne, din vocabularul Rusiei a dispărut cuvântul „pace”. Asta în condiţiile în care, aşa cum bine remarca un comentator, teritoriul Rusiei este înconjurat de baze militare NATO.

„Putin, care este un urmaş al traco geţilor nu pare un om nărod. Câţi oameni ar trăi bine dacă nu s-ar cheltui sume enorme pe aceste instrumente ale morţii?”, a scris Antonesscu, brusc îngrijorat de soarta ruşilor. Fotografia postată de Georgiana Arsene.

Fotografia postată de Georgiana Arsene.

Să lăsăm aiurelile şi să vedem ce spune adevărul.ro în ediţia de astăzi. „Rusia dispune de un avantaj substanţial în Europa de Est, consideră autorii unui raport al Academiei Militare a SUA din West Point. Căile ferate existente în ţările baltice nu permit blocului militar să expedieze trupe şi tehnică militară atât de rapid cum o poate face Rusia, menţionează ei”.

Ce să înţelegem de aici? Nimic altceva decât faptul că Rusia nu poate şi nu trebuie să rămână pasivă la ofensiva NATO. Vedem clar cum Occidentul vrea război.

Occidentul, am arătat şi în articolele anterioare, provoacă. Presa din România îi ţine isonul.

Dar dacă NATO este o organizaţie pacifistă, atunci ce caută să transporte echipament militar în Estonia, aflată la scurtă distanţă de Sankt Petersburg? De ce mută echipament militar în Ţările Baltice?

Situaţia aceasta nu poate dura la nesfârşit. Situaţia internaţională devine tot mai tensionată, pe fondul scandalului în care este implicat, pe de o parte, Israelul şi SUA, iar, pe de alta, Iranul.

 

One thought on “Un neica nimeni îl jigneşte pe Vladimir Putin. În paralel, chiar iubiţii lui vestici îi dau peste nas

  1. Transferul de tehnologie militară și trupe în țările baltice a NATO s-a făcut ca răspuns la masarea de trupe și tehnică rusească în regiunea Kaliningrad !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *