Am obosit cu atâta Elena Udrea!

Azi, presa a fost asaltată de informaţii – desigur, de interes planetar – despre ce face blonda lui Băse şi despre ce pofte are în calitate de gravidă.

Georgiana Arsene

Primul lucru pe care îl fac dimineaţa când îmi beau ceaiul e să deschid ziarele online. Ştiu că lumea nu mai putea dacă nu afla ce obicei am eu în zori de zi, dar cum nu am găsit altă introducere am zis să o bag pe asta. Imagini pentru elena udrea

Buun… Aşa am făcut şi azi. Şi deschid unul, două, zece site-uri, cică de ştiri. Unde ce văd? Articole despre cea pe care Vadim o numea „nimfa din Pleşcoi”, adică Elena Udrea. Care ba a primit o ofertă de un milion de dolari, parcă, să facă un film – prietenii mei de pe Facebook au spus că e vorba despre o peliculă interzisă minorilor, nu intru în detalii , ba că poftşte acolo, în Costa Rica, la mere şi la pere, ba că de mică a visat să fie preşedinte.

– Fără vreo legătură cu Udrea, mâine cică e greva în toată presa din Grecia. Aş vrea una şi la noi, o absenţă de la aceste aşa-zise ştiri, care nu fac decât să îndobitocească populaţia şi să o ţină la nivelul de mahala, ahtiată după bârfă şi can can.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *