File de jurnal. Călin Popescu Tăriceanu din nou

Georgiana Arsene

Dragă jurnalule,

Ştiu că nu am mai scris de mult, dar am fost ocupat. Da… Trag ăştia de mine de parcă sunt o gumă. Bine că am aplaudacii mei care, orice aş face, mă laudă. Mâine e examenul decisiv pentru ei: o să fie nevoie să mă laude pentru palma dată ruşilor.

Mamă, aşa neuro atlantist sau euro atlantic sau euroatlantist, în fine, ceva pe acolo, nu am fost niciodată. Dar ce să fac dacă sunt inteligent şi un adevărat politician?

Ce dacă e scandal acum cu închisoarea CIA din Bucureşti şi cu băiatul ăla? Ce dacă ne-a condamnat CEDO la plata sumei de 100000 de euro ca daune? Un fleac! Păi ăştia nu îi ajung nevestei mele nici pentru coafor. Mare scofală!

Să plătească România. Ce dacă noi nu am ştiut nimic despre ce se petrece în închisoare şi că americanii şi-au bătut joc de noi, spunând fiecăruia doar frânturi de adevăr? Eu tot slujesc America.

Dar azi… Băi, jurnalule, am făcut-o lată. La-tă! Nu, nu divorţez iar, nu…! Mi-am încordat muşchii. Nu ca cu Băse, că cu Băse mai eram constrâns, mai un bileţel roz, mai ceva… Mă înţelegi…

Cu Rusia. Să mă laude şi pă mine g4media, Revista 22, să apar pă prima pagină în Newsweek, să zică de bine LARICS… Da…

Eu o să conduc următoarea sesiune a … stai să mă uit pe mail să văd cum îi spune… e greu, uit. Aşa… hai… iar merge netul greu. E de-ăsta de cartier, de la vecini… cică nu poate fi interceptat de SRI.

Am deschis. Asociaţia Senatelor din Europa- Aşa se numeşte. Am comunicat Consiliului Federaţiei Ruse că preşedinta ei nu este invitată la această reuniune.

Păi, ce, era să păţesc ca Dorneanu? Să se scrie răutăţi de mine? Eu sunt sensibil, cum mai atrag eu femeile dacă mi se strică imaginea? Manechin am fost şi manechin rămân. Că şi nevastă-mea îmi mai spune: „Ce stai, mă, aşa, ca manechinu?” Asta înseamnă multe.Imagini pentru tariceanu

Îmi las telefonul deschis. Şi messegerul. Şi wapp-ul. Aştept să mă sune jurnaliştii care sunt cu Occidentul, să mă laude.

Să mi se spele imaginea şi să scap şi de problemele cu justiţia. Duc rusofobia la cel mai înalt nivel.

Mă simt Dumnezeu pe pământ! Legea sunt eu! Statul sunt eu! Medicamente!

P.S. Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *