Ministrul Teodorovici face jocurile chinezilor?


Schimbare de situaţie în cazul ministrului Eugen Teodorovici, despre care fostul şef al ANAF scrie, pe pagina sa de Facebook, că are interese deloc patriotice.

Georgiana Arsene

După ce o ţară întreagă l-a aclamat pentru declaraţiile privind o discuţie avută cu ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, prin care oficialul român întreba în ce măsură achiziţiile de armament american se reîntorc sub formă de investiţii americane în ţara noastră, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Şi aceasta pentru că, în spatele vorbelor ministrului de Finanţe se pare că se află interese politice şi economice, nicidecum patriotism.

Fostul şef la Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Gelu Diaconu, susţine că Orlando Teodorovici se pregăteşte să plătească sute de milioane d elei de la buget pentru dotarea cu scannere chinezeşti. Imagini pentru eugen orlando teodorovici

„Marele tun pregătit de Teodorovici: scanerele chinezeşti! Nu pot să cred că România, ţară membră UE, a ajuns chiar un sat fără câini. Sau un sat păzit de câini chinezeşti”, a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Diaconu precizează că, după ce Teodorovici i-a obligat pe agenţii economici să îşi procure case de marcat/imprimante cu jurnal electronic, în condiţii oneroase din cauza monopolului de pe piaţă a celor 2-3 „furnizori agreaţi” şi fără ca ANAF să posede sistemul informatic necesar prelucrării datelor, oficialul român îşi dă arama pe faţă şi se pregăteşte să plătească sute de milioane de lei de la buget pentru dotarea cu scanere chinezeşti.

Fostul şef al ANAF spune că putea să parieze cu oricine că, în spatele „îngrijorării” exagerate voit în declaraţiile publice ale ministrului de Finanţe, privind dimensiunea evaziunii fiscale de la frontieră se ascundea intenţia acestuia de a cumpăra scanere chinezeşti.

„Prietenii ştiu de ce!”, a adăugat Diaconu, care a explicat că există scanere procurate în principal din fonduri Phare, în valoare de milioane de euro, care zac nefolosite de doi ani de zile, din dorinţa unora de a scoate de pe piaţă un producător român reputat.

Foto 

 

 

 

 

Despre nimic. Despre viaţă.

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: