Dragomir: „Se urmăreşte ruperea României. Fac apel la toţi ofiţerii patrioţi din serviciile de informaţii”

Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii arată care este scopul tuturor protestelor ce zguduie Capitala şi susţien că se doreşte ruperea ţării.

Georgiana Arsene

Daniel Dragomir precizează că se primesc tot mai multe informaţii de la „colegii patrioţi din structurile de securitate”, potrivit cărora se planifică noi violenţe, iar atacurile de ieri – atenţie! – a avut doar rol de test, deoarece planul este deja pornit pentru România şi Bulgaria, pe modelul Ucraina.

„Se urmăreşte ruperea României. În acest caz, dacă Jandarmeria şi Armata nu vor face faţă, este nevoie să ne organizăm”, a explicat Daniel Dragomir, care a precizat că „suntem pregătiţi să le tăspundem pe măsură”, chiar dacă asta presupune că alţii vor să arunce ţara în aer pe modelul Ucraina. 20180810_200629

Într-o postare anterioară de pe blogul său, Daniel Dragomir făcea precizarea, extrem de importantă, că, la ora actuală, românii se lasă conduşi de o minoritate „cretină, care are ca ideal politic m…, de o mână de dezaxaţi, o masă de infractori şi huligani care lovesc jandarmi”.

Dragomir face apel la toţi ofiţerii patrioţi din serviciile de informaţii, Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, dar şi la rezervişti, cărora le cere să fie pregătiţi.

„În situaţia în care lucrurile vor degenera, ne vom organiza. Fiecare dintre voi ştie ce are de făcut. Acţiunile noastre trebuie coordonate la momentul oportun cu forţele armate. Trupele de jandarmi trebuie sprijinite cu toate forţele”, a scris Dragomir pe blogul romania30.ro 

Acesta a precizat că va da detalii despre situaţia operativă astăzi la ora 21 la Antena 3.

Foto: Georgiana Arsene

 

 

 

 

One thought on “Dragomir: „Se urmăreşte ruperea României. Fac apel la toţi ofiţerii patrioţi din serviciile de informaţii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *