Dezvăluiri explozive despre implicarea şefului SRI în dezinformările de la televiziuni din aceste zile!

Totul reprezintă doar un război hibrid care a fost structurat pe două planuri: jandarmii sunt de vină şi guvernul oricum va cădea, pentru că nu va face faţă presiunii.

Georgiana Arsene.

Evenimentele acestui sfârşit de săptămână continuă să scoată la iveală informaţii de-a dreptul incendiare, pe care protestatarii paşnici nu le cunoşteau. Se ajunge, astfel, la ideea, că acei oameni au fost doar masă de manevră şi sunt manipulaţi în continuare. Într-un material viitor o să vă dezvălui felul în care manipulează pe contul său d eINstagram jurnalistul Rareş Bogdan.

Politologul Gelu Vişan vorbeşte, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, despre – atenţie! – implicarea şefului Seriviciului Român de Informaţii în ceea ce s-a întâmplat şi se petrece de vineri încoace.

VIşan susţine că a luat parte la un alt război hibrid, alături de şeful SPP, Lucian Pahonţu.

„Aici este mâna lui Pahonțu,( salut Lucian!) șeful SPP, cu care am lucrat patru ani și am mai făcut lucrul acesta, dar și a lui Hellvig direct”, a scris Vişan pe Facebook.

Vişan spune că noaptea violenţelor a fost planificată de Iohannis şi şeful SRI, Eduard Hellvig, care urmează un plan bine stabilit în afara ţării şi că directorul serviciului de informaţii a fost cel care a adus în România mercenari străini pentru a provoca violenţele, pentru a ataca jandarmii şi pentru a doborî guvernul.

Voi reda postarea lui Vişan pentru o înţelegere a fenomenului.

„Planul A FOST DEVOALAT în jurul orei 23:00, chiar de către Iohannis, care a atacat public jandarmii. Instantaneu, dar instantaneu, a apărut o știre la un post de televiziune că un manifestant a fost omorât şi zace în mijlocul Pieţei Victoriei! Această știre era scrisă, planificată și a fost anunțată ca și cum s-ar fi întâmplat! O jurnalistă profesionistă din televiziunea respectivă s-a certat cu colega ei și a spus că Știrea trebuie VERIFICATĂ! Nimic, dă-i înainte. Probabil a apărut și în alte părți.
Atunci mi-am dat seama că suntem în cea mai amplă Operațiune de manipulare și intoxicare de la Revoluție încoace. Doar PROFESIONALISMUL JANDARMILOR a făcut ca Planul lui Iohannis-Helvigh-Pahonțu să nu poată fi aplicat.
Imediat, din noaptea aceea, dar și începând de ieri dimineață în mod special, a apărut o NOUĂ și GRAVĂ MANIPULARE:

Speriați pentru a nu fi descoperiți, Iohannis-Helvigh-Pahonțu, dorind și să-și ascundă tentativa de crimă și Lovitură de Stat, au declanșat o altă ETAPĂ a războiului Hibrid, pe două puncte:

Jandarmii sunt de vină

Guvernul oricum va cădea, pentru că nu rezistă presiunii.

A început Dan Andronic, în EVZ, care a scris de dimineață că Guvernul e dus, a continuat Cristoiu care a spus că Guvernul nu are nici o șansă să reziste, asta fără să însemne că cei doi sunt parte a Planului, Doamne Ferește(!) iar aseară, la toate televiziunile au fost DETAȘAȚI de către Helvigh și Pahonțu acoperiți care să susțină teza că JANDARMII sunt de vină și Guvernul va cădea.

La A3 era o doamnă avocat și cu un detectiv particular(?) care o țineau sus și tare, și anume Jandarmii au fost de vină pentru Violențe, la RTV a fost detașată de la Realitatea o doamnă avocat, iar la B1 a fost scoasă piesa grea, Cristi Diaconescu, detașat și el de la Realitatea, toți susținând aceeași teză, unii ca reporteri din piață.

Strategia este simplă: un fel de Realitatea TV multiplicată prin acoperiți sau oameni ai Sistemului în toate televiziunile.
Aici este mâna lui Pahonțu,( salut Lucian!) șeful SPP, cu care am lucrat patru ani și am mai făcut lucrul acesta, dar și a lui Helvigh direct.

Frica lui Helvigh de a fi descoperit că a provocat violențele din piață este atât de mare, încât a rupt „analiștii” de la Realitatea TV și i-a infiltrat în toate televiziunile. De ce îi este atât de frică?

Pentru ca operațiunea de a atacare și doborâre a Guvernului prin mercenari aduși de SRI să nu fie descoperită și pentru a ataca, cu toată forța, Jandarmeria.

Pe fondul slăbirii forței Jandarmilor, intenționează să creeze o stare de spirit a unui Guvern Opresiv, dar și să continue violențele; și pentru că îmi place să râd un pic de ei și de frica lor, le spun că acum va afla toată lumea că, de exemplu, aseară au încercat și vor încerca și în seara aceasta să-și trimită mercenarii să incendieze mobilierul stradal și să atace magazinele din alte zone, foarte bine cunoscute, altele decât Piața Victoriei.
Ce vor de fapt în următoarele zile? Să continue manifestațiile, să slăbească Jandarmeria și Guvernul și să provoace anarhie; Planul nu s-a schimbat mult, doar că Helvigh folosește SRI pentru a doborî guvernul și pentru a-l pune pe Ludovic Orbán premier, dar și în RĂZBOIUL HIBRID. Vor reuși acești PĂPUȘARI-PĂPUȘI ale unei țări străine să pună mâna pe România?

Eu vă asigur că NU vor reuși, printre altele și pentru că le voi devoala tot planul și adevăratele intenții. Dumnezeu să Ocrotească România!

Dumnezeu să-i Ocrotească pe Români!”, a scris Vişan.
Foto: ziare.com

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Dezvăluiri explozive despre implicarea şefului SRI în dezinformările de la televiziuni din aceste zile!

 1. Perfect
  Din interior nu se poate face nimic
  Absolut nimeni nu vorbeste despre mentinerea scolilor unde un singur elev reuseste la examenele nationale de multi ani
  Profesori incadrati ilegal fara sa predea ore din lipsa de elevi

 2. Argument
  In judetul gorj se infiinteaza clase de seral si postliceala fara ca elevii sa frecventeze cursurile
  Au fost multe sesizari insa pana acum nu s a facut nimic
  Liceul auto traian vuia tg jiu
  Liceul barsesti
  Liceul nr 2 tg jiu
  Liceul nr 5 tg jiu
  Ministerul educatiei stie
  Inspectorul scolar general ion isfan de la isj gorj continua ilegalitatile
  Exista sesizari la prefectul judetului gorj ciprian florescu,insa nici dansul nu ia masuri
  Domnul presedinte al PNL gorj dan valceanu a sesizat ministerul educatiei sa ia masuri
  Se obtin diplome de absolvire in mod fraudulos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *