Românii din SUA caută informatori voluntari: „Vă rugăm a ne trimite filmări pentru că echipa noastră de experţi va aduna într-un document oficial – trimis Departamentului de Stat al SUA”

Solicitarea vine din partea lui Sorin Roiban, preşedinte al National Committee of Romanian-American Republicans, care a transmis un comunicat de presă. Ofiţerul Daniel Dragomir susţine că George Maior, ambasadorul Român la Washington, sa activat”.

Georgiana Arsene.

O organizaţie a românilor din SUA iese cu un atac la adresa Jandarmeriei, despre care spune că a avut acţiuni antidemocratice, ostile, anticetăţeneşti etc.

Bun. Care este rolul acestei luări de poziţie, cine este GOP şi ce vrea? Un răspuns vine din partea fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir, care face o precizare şocantă pe contul său de FFacebook. Şi anume, Dragomir vorveşte despre implicare ambasadorului român la Washington, George Maior, în toată această poveste.

„În contextul pacifismului şi blândeţii recunoscute a forţelor de poliţie din SUA în faţa manifestanţilor, vă aduc la cunoştinţă că s-a activat şi tovarăşul Maior. Care Maior? Cel cu protocoalele secrete”, a punctat, ironic, Dragomir.

Despre ce vrea organizaţia din SUA aflăm chiar din comunicatul de presă publicat pe Facebook, unde incită la turnătorie şi la atacarea Jandarmeriei.

Astfel, GOP solicită tuturor românilor „victime ale ale acestei agresiuni sau ale oricărui abuz petrecut în datele de 10-11-12 august de la intimidare, insultă, batjocorire, până la rănire corporală, distrugere a bunurilor personale sau chiar traume psihice să ne contacteze de urgenţă”.

Cu alte cuvinte, dacă suferiţi de mania persecuţiei, vă încadraţi în profilul persoanelor căutate de GOP. Vi s-a părut că un protestatar su jandarm v-a privit cu ură? Vă simţiţi batjocorit? Persecutat? S-a înserat prea devreme? Credeţi că forţele de ordine sunt vinovate? Aţi găsit „un prieten”.

„Vă rugăm de asemenea a ne trimite filmări, poze și declarațiile dumneavoastră, pentru că echipa noastră de experţi va aduna aceste probe într-un document oficial care va fi trimis la Departamentul de Stat al Statelor Unite, departament care sperăm va face toate demersurile la nivel de Stat și Ambasade pentru reglementarea acestei situații”, precizează GOP.

Se pare că americanilor le-au murit informatorii voluntari, că marele vis american nu prea mai atrage pe nimeni şi, în disperare de cauză, fac apel la populaţie să le dea material informativ, orice, numai să fie, să facă un document oficial pentru Departamentul de Stat al SUA. dolari

Amuzant e că au ajuns să se comporte asemeni unor milogi, invocă toate clişeele americane numai pentru a câştiga sprijin din România. E trist, băieţi, dar lumea începe să se trezească şi să vadă că nu i-aţi adus bunăstarea pe care o spera şi o aştepta de mai bine de jumătate de secol…

De ce se întâmplă toate astea? Potrivit lui Dragomir, în aceste zile „se deconspiră multe canale ale statului paralel”, iar „bătălia este pe viaţă şi pe moarte”.

Personal, asist la acest spectacol, de-a dreptul grotesc, în care bătălia a atins cel mai scăzut nivel, discursul s-a rezumat la vulgaritate, iar românii se sfâşie între ei…

Foto

2 thoughts on “Românii din SUA caută informatori voluntari: „Vă rugăm a ne trimite filmări pentru că echipa noastră de experţi va aduna într-un document oficial – trimis Departamentului de Stat al SUA”

 1. Pentru o corecta si cat mai completa informare – va rugam sa accesati pe YOUTUBE filmele postate de PASSPORT PRODUCTIONS (extrase din filmele executate de un grup de ziaristi si oameni din media) referitoare la Mitingul Diasporei din data de 10 august 2018 – Piata Victoriei – Bucuresti – sub sigla „# FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE !” – miting la care fortele de represiune din cadrul Jandarmeriei Romane (si nu numai!) au intervenit cu bestialitate impotriva cetatenilor pasnici, sub pretextul unor provocari si atac la Guvern !!! …
  Filmele sunt disponibile pe media tocmai pentru a face lumina in actiunile obscure ale unor „comandanti” ai dispozitivelor de „aparare” a Guvernului !…
  Sunt imagini concludente si edificatoare care confirma abuzurile sistematice prin care s-a cautat discreditarea acestui miting…
  Pentru conformitate si pentru „netezirea” informatiilor referitoare la desfasurarea si inabusirea mitingului diasporei si a cetatenilor pasnici, participanti la acest miting – va ofer si va directionez catre urmatoarele filme postate pe YOUTUBE de Passport Productions, respectiv video-filmele postate sub urmatoarele titluri :
  ” Tara care isi calca oamenii in picioare ” ;
  ” Ia-l si pe ala „;
  ” Jandarmeria intra cu forta in multime „.
  Pentru intelegerea comportamentului degenerat al unora dintre jandarmii unitatilor speciale ale Jandarmeriei Romane – elocvent este si filmul : ” Pas cu pas spre dictatura”, la un alt miting, relativ recent, din capitala…
  Nota: Deja astazi s-a anuntat ca unul dintre protestatarii mitingului din 10 august 2018 – a murit la spital in urma atacului trupelor de represiune ale Jandarmeriei, care au facut uz de gaze si substante chimice… Este vorba de un cetatean de 62 de ani, venit la acest miting din judetul Teleorman…
  Alte foto-video-documente la puteti gasi – solicintandu-le la adresa de e-mail: altnicoless@hotmail.com sau la tel.: 0722 946 000.
  Cu stima pentru cei care vor ADEVARUL,
  ing.-econ. Sorin-Ioan Nicolescu – Ploiesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *