Pro Tv promovează un analist american care a propus bombardarea podului din Crimeea de către Ucraina! Instigă la acte de terorism!


Incredibil la ce s-a ajuns în media românească, dornică să manipuleze şi să ridice în slăvi orice opinie americană, din ce în ce mai radicală la adresa Rusiei!

Georgiana Arsene

Tom Rogan, prezentat drept „unul dintre cei mai cunoscuţi analişti de orientare conservatoare di Statele Unite”, vine cu o idee ce puţin hilară. Şi anume, acesta propune sancţionarea României, la fel ca Rusia – nu întrebaţi, uneori, aceşti „formatori de opinie” trebuie lăsaţi în pace –  din pricina politicienilor corupţi.

În opinia lui, un asemenea demers ar fi benefic României care ar vedea, în asta, sprijinul american.

„Statele Unite ar trebui să recunoscă că în România există o criză a domniei legii şi să sancţioneze politicienii români despre care se ştie că sunt corupţi. O astfel de acţiune ar reprezenta un pas măsurat care ar arăta că suntem alături de români în demersul lor de a cere o democraţie mai onestă”; scrie Rogan, potrivit stirileprotv.

Unde mai este suveranitatea naţională? Cum îşi permite acest analist să vină şi să ceară impunerea de sancţiuni României?

Ca o mare palmă dată nu doar românilor, ci şi ruşilor, în urmă cu ceva timp, acelaşi portal, adică stirileprotv.ro, publica o altă mostră din puţul gândirii acestui individ care, în mod absolut excepţional şi diplomatic poate fi numit extremist. Şi anume, el cerea ca Ucraina să bombardeze podul Crimeei!

Practic, omul instigă la acte de terorism, aceasta fiind şi părerea ruşilor de pe reţelele de socializare. Imagini pentru tom rogan

Serviciile române de informaţii ar trebui să ia atitudine şi să interzică promovarea mesajelor acestui individ care îndeamnă la violenţă şi terorism.

Este absolut clar că războiul hibrid se desfăşoară, acum la un alt nivel, la unul în care mesajele sunt mult mai clare, de o duritate din ce în ce mai mare, promovate cu forţă. Dacă media din România s-ar fi limitat la prezentarea unei singure opinii a acestui „analist”, atunci se putea considera că e vorba de o scăpare. Sau de o testare a oamenilor.

Dar, iată, avem deja o a doua opinie a americanului, deja nu mai putem vorbi decât de o mişcare programată, de un demers bine gândit care, pe fondul acţiunilor de stradă din România, să creeze acea psihoză necesară celor care doresc ca protestele să degenereze.

Foto

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: