Informaţie şoc – „fantoma albă” – unul dintre cei mai buni şi galonaţi ofiţeri ai Jandarmeriei Române!

Explicaţia vine de la fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, Daniel Dragomir, care îi transmite Adrianei Săftoiu un mesaj de implicare în probleme grave fără răspuns până acum.

Georgiana Arsene.

Ieri, deputatul liberal Adriana Săftoiu a anunţat că deja celebrul „dirijor în alb” care ar fi coordonat jandarmii la protestul de vineri va fi prima persoană ce urmează să fie audiată în Comisia pentru drepturile omului, la începutul sesiunii parlamentare. De asemenea, Săftoiu a precizat că nu este normal ca instituţiile statului să îi protejeze acestuia identitatea.

Declaraţia fostului consilier prezidenţial nu a rămas fără urmări. Şi aceasta pentru că Daniel Dragomir i-a atras atenţia, într-o postare de pe contul său de Facebook, că sunt lucruri mult mai importante asupra cărora ar trebi să îşi îndrepte atenţia şi că – atenţie! – celebrul personaj este unul dintre cei mai respectabili ofiţeri ai Jandarmeriei Române.

Dragomir susţine că Săftoiu pune carul înaintea boilor.

Domnia sa cere audierea “fantomei albe” care “dirija jandarmii în mod dement”. Trecând peste faptul că se ante-pronunţă si nu cred că are toate cunoştinţele militare despre modul în care se conduce o trupă de jandarmi, este dreptul legitim al domniei sale şi datoria Parlamentului să investigheze astfel de lucruri”, a scris fostul ofiţer SRI.
Acesta i-a transmis Adrianei Săftoiu ca, după ce îl audiază pe „fantomas”, să îşi aplece atenţia şi asupra publicării Raportului despre situaţia din închisori, mai ales că doi oameni au murit după ce au avut de îndurat condiţii grele. Vorbim despre judecătorul Mustaţă şi despre omul de afaceri Dan Adamescu.

Imagini pentru dirijor alb proteste

Un alt aspect care trebuie investigat, după părerea lui Dragomir, se referă la interceptări.

„Să îi întrebe şi pe tovarăşii Maior şi Coldea, mai ales că îi ştie de la Cotroceni ce poame sunt, dacă tot vorbim de drepturile omului, cum au reuşit ei să asculte milioane de români”, a punctat Dragomir.

Dacă lucrurile stau aşa cum spune Dragomir în privinţa „fantomei”, şi anume că acesta este un ofiţer de excepţie, atunci se pune întrebarea care este scopul acestei tevaturi şi de ce urmează să fie tras la răspundere.

După protestul din 10 august văd că au apărut chiar mai multe manipulări, dezinformări şi întrebări decâz după revoluţia din 1989. Şi vorbim despre câteva ore…

Oare ce a eşuat vineri seară? Ce s-a încercat? O lovitură de stat? Gazele folosite de jandarmi au fost gaze de război, aşa cum se vehiculează? Am trecut la limită pe lângă o lovitură de stat? Cine trebuie să răspundă pentru tot ce s-a întâmplat?
Foto

One thought on “Informaţie şoc – „fantoma albă” – unul dintre cei mai buni şi galonaţi ofiţeri ai Jandarmeriei Române!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *