„Lingăul voluntar” Ciocăzanu îi plânge de milă lui Rareş Bogdan. Postare nerecomandată suferinzilor.

Laurenţiu Ciocăzanu, sătul să mai vândă omlete şi chiftele în Spania, spune că emisiunea lui Rareş Bogdan a fost un colac de salvare nu doar pentru el, ci şi pentru alţi presari de teapa lui.

Georgiana Arsene.

Fără să îmi fi propus asta, am dat peste o postare a lui Laurenţiu Ciocăzanu în care îl ridică în slavi pe Rareş Bogdan, despre care spune că şi-a trimis familia la 12.000 kilometri – exact cât era şi salariul lui Ciocăzanu –  distanţă ca să o protejeze. Imagini pentru laurentiu ciocazanu rares bogdan

Vezi Doamne, el apără democraţia şi statul de drept, se ia în piept cu nenorociţii de pesedişti şi, mai ales cu Dragnea, aşa că trebuie să spună că se teme pentru viaţa lui şi a familiei că altfel degeaba mai bagă propagandă seară de seară.

Ciocăzanu se teme că Rareş va părăsi Realitatea, televiziune care spune el, a fost un „colac de salvare pentru mine şi alţi colegi care iubesc enorm meseria asta în forma ei onestă” şi că s-au ajutat unii pe alţii „întru rezistenţa jurnalismului”.

Mi-au dat lacrimile, mai ales când mă gândeam că Laurenţiu Ciocăzanu, un erou pe altarul jurnalismului, câştiga 12.000 de euro pe lună de la Adevărul, în timp ce alţi jurnalişti abia aveau bani de cele necesare.

Ciocăzanu vorbeşte, apoi, pe pagina sa de Facebook, despre jurnalismul curat practicat de el, Rareş &Co, vs „presa de propagandă finanţată prin reţelele fostei Securităţi şi prin combinaţii cu bugetele publice”.

Ca într–un roman al lui Proust, gândul m-a dus la declaraţia fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, care vorbea despre deontologia lui Ciocăzanu şi a altor jurnalişti care umblau cu dreptatea şi statul de drept în gură.

„Sunt aceiaşi care mă proslăveau pe mine. Vreau să vă spun că nu am avut nici un aranjament cu ei, fie că se numea Tăpălagă, fie că se numea Bot, fie că se numea Ciocăzanu sau mai ştiu eu ce alţi lingăi voluntari. (…) Tăpălagă unul care m-a lins fără să-i cer. Acum şi-a schimbat obiectul lingerilor”, a punctat Traina Băsescu într-o intervenţie de la România Tv.

Personal, îmi place să urmăresc tot acest spectacol al unor propagandişti disperaţi, care văd că manipulările grosolane nu prea mai prind prin România, că oamenii s-au săturat ca nişte îmbuibaţi să vină şi să le vorbească de statul de drept, să arunce cu noroi în Rusia şi în Vladimir Putin.

Pentru că nu ruşii şi nu Vladimir Putin au adus România în  starea în care românii se revoltă contra românilor, nu preşedintele rus şi-a trimis ambasadorul să o convoace pe Dăncilă şi să introducă întrevederea pe ordinea de zi, ci Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti!

Minciuna, se zice, are picioare scurte. În cazul României, au fost destul de lungi şi încă nu s-au terminat. Dar nimic nu este veşnic.

Foto

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *