Daniel Dragomir, magnific în atacul la adresa lui Maior: „Tov. Maior, vezi mai bine ce faci cu denunţurile alea…”

Fostul ofişer SRI iese la rampă cu o postare incendiară, după ce ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat, referitor la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, actual avocat al lui Trump, că este expresia unui lobby iniţiat de forţe interesate să apere persoane certate cu legea.

Georgiana Arsene

George Maior este nominalizat de Giuliani ca fiind unul dintre semnatarii protocoalelor care au permis abuzuri în România.Imagini pentru george maior

Reacţia lui Maior nu avea cum să îl lase indiferent pe Daniel Dragomir care a scris o postare extrem de acdă pe pagina sa de Facebook, în care spune că „a luat-o pe ulei”. Imagini pentru daniel dragomir

„Cred că e nevoie de un test de alcoolemie în politica românească. tovarăşe Maior, eşti ditamai ambasador la Washington şi nu mai ştii cine e şeful echipei de avocaţi a preşedintelui SUA? Mai pune nişte gheaţă”, a scris ironic Dragomir, care a adăugat că Giuliani nu poate fi acuzat că a luat bani ca să scrie ceva, întrucât protocoalele secrete au fost semnate de Maior.

În final, Daniel Dragomir i-a transmis ambasadorului României la Washington să aibă grijă ce face cu denunţurile pe care le are la DNA şi plângerile penale la Parchetul General.

„Şi George, George, bag-o şi pe aia cu ruşii”, a încheiat Dragomir.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *