O poză cu un WC de la o şcoală din Bucureşti şi multe întrebări

Totul a pornit de la o fotografie postată pe Facebook şi care ilustra, potrivit celui care a pus-o, WC-ul de la Şcoala 49 din Bucureşti.

Georgiana Arsene

De ce este interesant acest subiect? Fiindcă între closete nu există pereţi despărţitori. Adică vecinul de uşurare poate vedea foarte bine cum te simţi şi ce faci. Cum spunea cineva, în felul asta mai socializează direct şi elevii, nu mai stau cu nasul în smartphone. 🙂

Alţii au zis că nu erau gata lucrările şi că, probabil, se vor monta pereşţii despărţitori.

Trimiţând pe wapp cuiva această fotografie, persoana în cauză mi-a spus că şi la şcoala sa se vor face două asemenea grupuri sanitare. Deci să înţeleg că nu mai e cazul de pereţi despărţitori, de nimic de genul ăsta şi că problema devine una serioasă şi care ar trebui să îngrijoreze şi să ridice întrebări cu privire la ce se vrea să se întâmple în societate.

Fotografia postată de Victor Popescu.

Aştept cu interes să văd care va fi situaţia în zilele următoare şi dacă va da cineva explicaţii pentru acele wc-uri.

P.S. Acum am văzut că postarea cu WC-urile de la şcoala 49 e distribuită de un individ care îl urăşte pe Vladimir Putin.

Dacă aveţi curiozităţi în legătură cu ce postează, intraţi aici, pe contul său de Facebook. Eu nu o voi mai face… Nu are rost.

Sursa foto

Update: problema s a remediat. Vă rog să urmăriți acest link pentru detalii. Mulțumesc cititoarei care mi a atras atenția. https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FInvatamantS2%2Fposts%2F2051857141792033&width=500

6 thoughts on “O poză cu un WC de la o şcoală din Bucureşti şi multe întrebări

  1. Am vazut intr-un film american ca la ei in armata buda soldatilor nu are cabine, exact ca in poza. Si eu m-am intrebat de ce e asa. Probabil ca au facut ei niste studii si totul are o „logica”. Si tot intr-un film americanesc am vazut politia lor in actiune. Pe iutub gasiti tot ce vreti daca cautati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *