File de jurnal: Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP

Dragă jurnalule,

Sunt eu, Ioana Constantin. Ştiu că nu m-ai recunoscut când am scris în titlu „secretar general adjunct al PMP”, dar ce să îi faci, sunt noua revelaţie a partidului. După şeful Eugen Tomac, desigur. Da, ăla, de i-a zis unu… că e gras. Aiurea, e doar bine hrănit, cu zilele unor foşti colegi…

Îţi dai seama? În trei luni de zile am ajuns secretar general adjunct al partidului lui Băsescu. Păi îmi imaginam eu, când eram mică şi Băse era primar general, că o să ajung unde sunt acum?

Mai mult, sunt inteligentă. Rău. Dar românii sunt cam tâmpiţi, nu  apreciază geniile în viaţă, aşa că partidul pompează bani în unii şi în alţii să îmi preia postările de pe Facebook şi să îmi promoveze, astfel, ideile valoroase.

La Congresul PMP chiar am stat lângă şefu’ Eugen. Îi simţeam parfumul, îl priveam cu admiraţie, aşa cum se vede şi în pozele de pe Facebook. Da…

Lângă el stau şi la şedinţele, dar şi la conferinţele partidului. Doar doar m-o remarca şi pe mine presa.

Mi-am schimbat chiar şi look ul şi stilul vestimentar. Mi-am vopsit părul negru, ca al Magdei Bistriceanu. Port şi rochii negre la emisiuni, ca ea. Şi mă dau şi cu ruj roşu, tot ca ea. Cu toate astea, tot ea face rating.

Am senzaţia că Eugen Tomac vrea să fiu copia Magdei.

Ceva nu funcţionează. O să îl întreb pe şefu, că, mai nou, vrea să mă facă europarlamentar cu ajutorul lui Băse. Foto: Ioana Constantin FacebookFotografia postată de Ioana Constantin.

Recent, mi-am dat şi eu cu părerea despre manuale. Dar nu ca fraieru de Turcescu, despre ăla de clasa a şasea, ci despre cel de Economie de-a unşpea. Prea îl lăuda presa pe Robert că a fost tare în discuţia cu şefa EDP.

Am zis şi io că actualele manuale pot fi lesne aruncate la coş. Şi am mai zis şi de corelarea programei.

Ar trebui să ajung ministru al Educaţiei. Recitesc şi îmi vine să mă pup. Lasă, are cine, mai bine îmi mai dau cu ruj.

Închid acum, fiindcă vreau să mai scriu ceva pe Facebook, altfel se dărâmă pământul, nu mai are lumea repere fără indicaţiile mele.

Te pupic dulce. Imagine similară

P.S. Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *