File din jurnal – Viorica Dăncilă

Georgiana Arsene

Dragă jurnalule,

Sunt foarte supărată de povestea asta cu Junker. Păi să mă lase el, nenorocitu, cu ochii în soare, ca pă ultima ţoapă? Se poate? Păi io sunt premierul României, io spun dacă ninge, dacă plouă, orice. Şi mut oraşele lumii după cum îmi aduc aminte.

Pă mine nu mă lasă bărbaţii cu ochii în soare, io îi las pă ei Că sunt premiereasă, blondă şi cu presa de partea mea.

Eu ştiu cine e de vină, că săracu Junker era pă altă lume, l-a văzut toată ţara: Iohannis şi acoliţii.

Da de nu i-oi face eu să plângă cu vorbe, să nu îmi spuneţi voi mie Vivi premiera.

Mai întâi, i-am aprins o lumânare invers la biserica de cartier. După aia, am mers la tanti Anişoara de îmi dă în cărţi şi mi-a zis să stau liniştitiă, că lucrurile se aranjează. Şi, ca să fie precisă, mi-a ghicit şi în cafea. Am văzut pe fundul ceştii o adunare – cred că erau invitaţii de la Mihai din platou – şi tanti Anişoara mi-a iesplicat că ie de bine, o să ies cu câştig din toată treaba asta.

Azi am ieşit la tv, în şedinţa de Guvern, unde am spus că incidentul de la aeroport a fost instrumentat politic. Le închid eu gura la toţi care au făcut mişto de mine pe Facebook .

Iohannis, nu te văd bine! O să spun la toţi că strici imaginea României! Pun şi acatist la biserică, o iau pe Găbiţa cu mine, că şi ea e femeie credincioasă şi te-ai ars, nemţălăule! Imagini pentru viorica dancila junker

Nici nu îmi doream să fiu invitată la Summit, am treabă, merg la coafor, la partid, la cafea la tanti Anişoara, mai vorbesc cu domnu Liviu la telefon şi trece ziua. Ce să fi făcut la Summit? Că şi-aşa nu înţelegeam nimic, m-aş fi plictisit ca la şedinţele de început de an de la şcoală.

P.S. Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *