Klemm a făcut propagandă americană astăzi la Colegiul „Coşbuc”, spre încântarea gazdelor! Codul de etică al profesorului, încălcat cu bună ştiinţă! (Video)

Se confirmă ceea ce am anunţat încă de acum câteva zile pe acest blog în legătură cu prezenţa lui Han Klemm la Colegiul „George Coşbuc” din Capitală.

Georgiana Arsene

Întâlnirea despre care aflasem pe surse că urmează să aibă loc la colegiul amintit cu Hans Klemm a avut loc astăzi, iar evenimentul a fost şi promovat pe Facebook, mai exact, pe pagina Team Romania for WSDC.

Ce este WSDC? 

Potrivit informaţiilor de pe pagina oficială pentru anul în curs, WSDC – World Schools Debating Championship este o competiţie globală pentru echipele naţionale de dezbateri din licee. Echipe din lumea întreagă se adună într-o bătălie a minţilor, discutând 13 teme diferite stabilite de un grup internaţional de experţi în dezbateri. La acest turneu participă, în mod obişnuit, peste 50 de ţări.

Turneul durează zece zile.

Ce se dezbate aici? Păi, aflăm tot de pe pagina de internet a WSDC. Este vorba despre „subiecte diverse”. Şi anume: dezbaterea propunerilor privind POLITICA, economia, filosofia, dreptul, tehnologia şi multe altele. (!?!) 

Aici găsiţi clasamentul pentru 2018. România pcupă şi ea un loc întâi la categoria Top EFL Teams.

Hans Klemm apare în înregistrare la momentul 1:23:23, moment în care mulţumeşte pentru invitaţie, apoi le-a spus elevilor că Ambasada SUA are trei priorităţi. Una este promovarea securităţii SUA şi a partenerilor săi, apoi a explicat că suntem aliaţi NATO.

Din păcate, sunt părţi unde înregistrarea nu este deloc bună.

Orice comentariu este de prisos. Voi reveni în zilele următoare cu traducerea declaraţiei Ambasadorului SUA la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *