România are cel mai bun PR – un pianist rus

Genialul Eduard Kunz a vorbit, cu orice prilej, în termeni extraordinar de frumoşi despre România.

Georgiana Arsene

E rus, căsătorit cu o româncă, are un copil şi e un pianist extraordinar. Cam asta ar fi, în linii extrem de largi, o foarte scurtă prezentare a pianistului Eduard Kunz. Despre viaţa sa se găsesc destule informaţii pe internet, nu e cazul să le redau aici.

Totuşi, trebuie menţionat un lucru care ne face cinste – „prinţul rus al pianului”, aşa cum a mai fost el numit, vorbeşte mereu în termeni foarte frumoşi despre ţara noastră. El constituie un exemplu pentru noi, cei care ne-am născut şi trăim aici şi care găsim în mod frecvent motive să ne plângem de România.

În toamna anului trecut, cu prilejul deschiderii Zilelor Culurii Ruse la Bucureşti, pianistul a precizat că, pentru el, Rusia este mama lui, iar România, soţia şi fiica sa.

Într-un interviu acordat jurnalul.antena3.ro, acesta şi-a exprimat fericirea de a fi bucureştean, spunând că, din Capitală, poate ajunge rapid la munte sau la mare.

Şi acum să ne uităm la noi, cei care locuim în Bucureşti. Să ne gândim de câte ori ne-am bucurat că trăim în oraşul care dă ora exactă a României, de câte ori nu ne-am lamentat că este prea aglomerat, murdar, scump sau mai ştiu eu cum.

Concluzia este una singură: pianistul rus Eduard Kunz este cel mai bun PR al României.

Mâine, la ora 15.00, TVR 1 va difiza un interviu cu marele pianist. Un interviu din care, sunt convinsă, fiecare va avea ceva de învăţat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *