România are cel mai bun PR – un pianist rus


Genialul Eduard Kunz a vorbit, cu orice prilej, în termeni extraordinar de frumoşi despre România.

Georgiana Arsene

E rus, căsătorit cu o româncă, are un copil şi e un pianist extraordinar. Cam asta ar fi, în linii extrem de largi, o foarte scurtă prezentare a pianistului Eduard Kunz. Despre viaţa sa se găsesc destule informaţii pe internet, nu e cazul să le redau aici.

Totuşi, trebuie menţionat un lucru care ne face cinste – „prinţul rus al pianului”, aşa cum a mai fost el numit, vorbeşte mereu în termeni foarte frumoşi despre ţara noastră. El constituie un exemplu pentru noi, cei care ne-am născut şi trăim aici şi care găsim în mod frecvent motive să ne plângem de România.

În toamna anului trecut, cu prilejul deschiderii Zilelor Culurii Ruse la Bucureşti, pianistul a precizat că, pentru el, Rusia este mama lui, iar România, soţia şi fiica sa.

Într-un interviu acordat jurnalul.antena3.ro, acesta şi-a exprimat fericirea de a fi bucureştean, spunând că, din Capitală, poate ajunge rapid la munte sau la mare.

Şi acum să ne uităm la noi, cei care locuim în Bucureşti. Să ne gândim de câte ori ne-am bucurat că trăim în oraşul care dă ora exactă a României, de câte ori nu ne-am lamentat că este prea aglomerat, murdar, scump sau mai ştiu eu cum.

Concluzia este una singură: pianistul rus Eduard Kunz este cel mai bun PR al României.

Mâine, la ora 15.00, TVR 1 va difiza un interviu cu marele pianist. Un interviu din care, sunt convinsă, fiecare va avea ceva de învăţat.

 

 

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: