Dialog savuros pe pagina lui Daniel Dragomir, între Ingrid Mocanu şi o internaută: „Ar trebui să vă fie ruşine că sunteţi uşor de manipulat”

Totul a pornit de la postarea fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir care a spus că s-a săturat de promisiuni şi că ministrul Justiţiei se poate lăuda cu zero realizări în ceea ce priveşte lupta împotriva abuzurilor.

Georgiana Arsene

Reacţii puternice în această seară pe pagina de Facebook a lui Daniel Dragomir, după ce acesta a punctat, în stilul său caracteristic – fără prea multe cuvinte şi fără să menajeze – problema abuzurilor care se fac în România şi împotriva cărora nu se iau măsuri.

„Timpul nu mai are rabdare cu mizeriile si abuzurile din tara asta. Eu m-am saturat de promisiuni de adormit, pacaleli si povesti sforaitoare prin studiourile TV. (…) Ministrul Tudorel Toader a luat vreo masura impotriva abuzurilor? O initiativa? 0 barat”, a scris Dragomir

Unele comentarii nu au vizat postarea lui Daniel Dragomir, ci au încercat să lovească în altă direcţie, aceasta fiind celebra avocată Ingrid Mocanu, acuzată că… îl urăşte pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Fotografia postată de Daniel Dragomir.

Gabriela Pavel Revin si inchei…doamna Mocanu m-a dezamagit enorm. Nu am mai putut accepta acest mod de exprimare gratuita si rautacioasa fara a fi ancorata in ceva real. A fost o refulare a doamnei, dar cand deja devii persoana publica, cand atingi sufletele oamenilor si primesti multa incredre de la oameni necunoscuti, manifestarea e socanta si ma indeparteaza. Am gresit crezand…asta e…
Replica avocatei Mocanu nu s-a lăsat aşteptată.
Ingrid Mocanu Gabriela Pavel Ar trebui să vă fie rușine că sunteți ușor de manipulat și că oameni ca dvs au făcut posibile condamnări nedrepte și aruncarea unor nevinovați în pușcărie. Spectacolele publice cu cătușe, fără probe și cu invenții au fost făcute fix pentru unii ca dvs. Cred că dormiți foarte bine noaptea știind că unii zac prin pușcării nevinovați ca să vă mulțumească pe dvs, care priviți naivă la circul ieftin.
(…)
Gabriela Pavel Ingrid Mocanu Din acest moment am inteles jocul dvoastra. Nu suntem toti creduli sau orbi sau surzi. MA JIGNITI PROFUND SI NEMERITAT. NU AM NICIO LEGATURA CU FANSMELE MENTIONATE. SUNT ROMANI, DOAMNA MOCANU, CARE INTELEG TOT FARA SA STIE CARTE MULTA DIN DOMENIUL DVOASTRA. Nu, eu sunt un om simplu, doar pentru ca polemizez pe facebook pentru ca nu am alt mijloc ceea ce demonstreaza ingrijorarea si compasiunea pentru cei ce au fost umiliti. Stiu ce inseamna sa fii umilit. Bunicul meu a suportat cu greu detentia doar pentru ca s-a opus comunismului si activitatilor impuse ca si profesor. Nu ma luati cu atat usurinta in deradere. Nu e frumos si nici uman. In rest, va doersc putere si va sunt alaturi, dar numai cand aveti dreptate cu adevarat. Altfel, se instaureaza o altfel de dictatura…si eu fug tare si cu viteza de acest lucru. Sa auzim numai de bine!

Ingrid Mocanu Gabriela Pavel Bunicul dvs zvârcolește în mormânt când vede ce faceți, doamnă. Și cei ce l-au băgat acolo erau procurori comuniști, ca Tudorel, care nu au plătit niciodată. Au fost promovați în funcții înalte, ca Tudorel, în aplauzele dvs și ale unora ca dvs. Dar continuați să o țineți așa, că se vor schimba multe în România. Păcat pentru bunicul dvs… și pentru alții ca el
Am redat exact replicile, pentru înţelegerea dialogului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *