Un sondaj despre Olguţa Vasilescu mi-a pus internauţii în cap

Am întrebat cetăţenii de pe Facebook dacă fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescum ar fi o opţiune bună pentru Cotroceni – ideea nu era a mea, ci a generalului Dumitru Iliescu.

Georgiana Arsene

Eu doar am întrebat lumea ce crede. Şi, ce să vezi, am fost întrebată chiar dacă nu cumva e o glumă…

La sondaj puteţi răspunde aici

„Asta e ca să enervezi lumea? O întrebare la mişto? Nu te-a înjurat nimeni anul ăsta?” m-a întrebat un internaut, în timp ce altul a comentat golăneşte.

„Doamne fereşte! Supt al cui birou?”

Interesant este că au cam dispărut cei care îi cântau osanale pe vremea când conducea Ministerul Muncii. Şi nici nu am mai văzut să îi spună cineva „zâna cea bună”, aşa cum se întâmplase anul trecut. Imagini pentru lia olguta vasilescu

Oare să fi apus gloria sa? Sau ni se dă un nou subiect de „rumegat” ca să nu mai fim atenţi la altele, mai ales acum, când România a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene?

Până la acest moment, balanţa înclină în favoarea celor pentru care Olguţa Vasilescu la Cotroceni nu reprezintă o opţiune.

Sursa foto

 

3 thoughts on “Un sondaj despre Olguţa Vasilescu mi-a pus internauţii în cap

  1. sa ne fereasca Dumnezeu…..asta ne mai trebuie sa candideze ANA PAUKER a zillelor noastre…..cea care si-a batut joc de armata de politie pompieri etc.

  2. Am blocat TV pe ROMANIA TV.O simpla intrebare:Pensionarii militari nu mai sunt pensionarii Romaniei? De ce atita discriminare?Cu ce au gresit ? Dati macar buna seara si anuntati ca nu aveti date de interes pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *