Un sondaj despre Olguţa Vasilescu mi-a pus internauţii în cap


Am întrebat cetăţenii de pe Facebook dacă fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescum ar fi o opţiune bună pentru Cotroceni – ideea nu era a mea, ci a generalului Dumitru Iliescu.

Georgiana Arsene

Eu doar am întrebat lumea ce crede. Şi, ce să vezi, am fost întrebată chiar dacă nu cumva e o glumă…

La sondaj puteţi răspunde aici

„Asta e ca să enervezi lumea? O întrebare la mişto? Nu te-a înjurat nimeni anul ăsta?” m-a întrebat un internaut, în timp ce altul a comentat golăneşte.

„Doamne fereşte! Supt al cui birou?”

Interesant este că au cam dispărut cei care îi cântau osanale pe vremea când conducea Ministerul Muncii. Şi nici nu am mai văzut să îi spună cineva „zâna cea bună”, aşa cum se întâmplase anul trecut. Imagini pentru lia olguta vasilescu

Oare să fi apus gloria sa? Sau ni se dă un nou subiect de „rumegat” ca să nu mai fim atenţi la altele, mai ales acum, când România a preluat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene?

Până la acest moment, balanţa înclină în favoarea celor pentru care Olguţa Vasilescu la Cotroceni nu reprezintă o opţiune.

Sursa foto

 

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

3 comentarii Lasă un comentariu

  1. Am blocat TV pe ROMANIA TV.O simpla intrebare:Pensionarii militari nu mai sunt pensionarii Romaniei? De ce atita discriminare?Cu ce au gresit ? Dati macar buna seara si anuntati ca nu aveti date de interes pentru ei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: