File din jurnal – Teodor Meleşcanu şi BBC-ul


Georgiana Arsene

Dragă jurnalule,

Am dat un interviu la englezii de la BBC. Eu, obişnuit, mă-nţelegi, cu băieţii de la Antena 3, m-am dus liniştit. Mă pregătisem cu ceva texte, puteam să zic şi răutăţi despre ruşi, mai avea şi ceva cu discriminarea austricielor faţă de români, deci, da.

La nevoie, puteam să fiu şi simpatic şi să le zic de ce s-a despărţit trupa N&D. A, asta era mai veche, de spus la petreceri. Le confund.

Nu contează. Deci se apucă fătuca aia de la BBC să mă întrebe una, alta. Eu îi răspund serios, mai şi zâmbesc pe alocuri – că ştiu din tinereţe că am un zâmbet irezistibil, uşor şmecheresc, de zicea lumea că-s ştrengar, dar eu negam…

Ce să vezi? Şoc. N-a ţinut faza cu zâmbetul. Clar, aia e plătită şi de statul paralel, şi de Soros şi o mai fi având şi cine ştie ce orientări… mă-nţelegi, da? Că nu văd de ce mi-a rezistat. Imagini pentru teodor melescanu

Ba, devenise şi agresivă. O ţinea langa că e absurd asta cu amnistia şi graţierea. Eu i-am spus, răspicat, că una dintre cele mai grave probleme ale României este cea a penitenciarelor, că n-avem locuri.

E ca la căminele studenţeşti la noi, în puşcării. Nu găseşti locuri. Dar ce ştie jurnalista BBC cu ce ne confruntăm noi…

Clar, trebuie să mai merg la Antenă, pe la Adevărul, să îmi spăl onoarea. Poate şi pe la cei de la site-ul Libertatea. Să nu uit.

Sursa foto 

P.S. Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

File de jurnal

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: