Scandal la primăria Sector 3- criticat de un consilier local, Negoiţă îl invită să se angajeze la salubritate

Primarul Sectorului 3, acolo unde consilierul local liberal Inocenţiu Voinea a fost luat în zeflemea de edilul Robert Negoiţă, deranjat de criticile care i s-au adus.

Georgiana Arsene

Document bombă făcut public în această seară, pe Facebook, de consilierul local liberal Inocenţiu Voinea şi care scoate la iveală o latură prea puţin cunoscută de mulţi a primarului Sectorului 3 Robert Negoiţă. Şi anume, aceea de a nu putea face faţă criticilor fără să reacţineze… printr-o jignire.

De la două primării la jigniri

Mai mult, Negoiţă recunoaşte că el cară gunoierii cu autocarul de la 150 de kilometri distanţă!

„Trei chestiuni. Taxa zero pe gunoi, pa! Doi. Factura lunară. Este nevoie de ea pentru că asociaţiile de proprietari plătesc lunar întreţinerea. E posibil ca peste 6 luni, unul dintre locatari, proprietar, să plece şi să-i plătească ceilalţi care rămân partea lui de gunoi. Oricât de mică ar fi, nu este corect. Vorbim despre digitalizare, despre o administraţie inteligentă, despre smart city, despre IT Tehnologie şi nu putem să facem un sistem în care să nu mai spuneţi costă foarte mult factura să o emit lunar. Găsiţi posibilitatea să-şi printeze, dacă vor, asociaţiile, facturile şi transmiteţi costurile pentru serviciile care se repartizează lunar, cel puţin, la asociaţiile de proprietari. Trei la mână, înţeleg că angajaţii Direcţiei de Salubritate sunt de fapt, angajaţi mai înainte de SRL-ul condus de fostul nostru coleg, dl Niţu, şi transferaţi apoi, în interes de serviciu, cu salariile negociate în primăria privată, cum îi spun eu, în SRL şi, de asemenea, eliminată procedura de examen pe post în cadrul direcţiei. Iată de ce considerăm că aveţi două primării, una privată şi una publică şi nu e prea în regulă lucrul ăsta”, a declarat Voinea.

Primul lucru spus de Negoiţă a fost acela că Voinea este rupt de realitate.

„Este o consideraţie personală a dumneavostră şi încă o dovadă că sunteţi foarte rupt de realitate. Vă recomand, dacă vreţi să fiţi luat în serios, să gândiţi înainte să vorbiţi, domnule consilier”, a precizat Negoiţă, care a adăugat, cum era d eaşteptat, că Voinea nu are habar ce înseamnă o structură de salubritate. Imagini pentru robert negoita

Cu alte cuvinte, atunci când nu ai argumente, îi arunci celuilalt că nu ştie despre ce vorbeşte şi că e un ignorant. Ceea ce a făcut şi Negoiţă.

„Stimaţi colegi, nu ne interesează să facem favoruri cuiva, de altfel, domnule consilier, dumneavostră, vreau să vă asigur că vă puteţi angaja pe acele salarii când vreţi dvs, începând de mâine”, i-a transmis primarul Sectorului 3 consilierului Voinea.

Concluziile le trage fiecare…

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *