Te ia durerea de cap! „Să probeze în instanţă că suntem satanişti!”

Bâlci mare la Suceava, unde azi a fost programat primul termen al procesului dintre organizatorul festivalului „Bucovina Rock Castle” şi un cetăţean care a cerut Consiliului Judeţean blocarea festivalului.

Georgiana Arsene

Mare Ţi-e grădina, Doamne! Am exclamat, în timp ce râdeam în hohote, parcă nevenindu-mi să cred că românii au asemenea preocupări.

Să vă povestesc: Ion Drăguşanul este organizatorul festivalului „Bucovina Rock Castle”. Ionel Butnariu este suceveanul care a cerut autorităţilor sucevene să blocheze festivalul.

Drăguşanul l-a dat în judecată pe Butnariu. Primului i s-au raliat şi 100 de rockeri, supăraţi că, prin acţiunile de anul trecut, Burtnariu le-a stricat imaginea publică.Fotografia postată de Bucovina Rock Castle ( Official ).

Băieţi fini, l-au dat în judecată, nu au riscat să îi strice şi ei imaginea… definitiv.
Drăguşanul a fost ferm, cerându-i lui Butnariu să vină cu dovezi.

„Să probeze în instanţă că suntem satanişti, deoarece noi ştim că în realitate suntem reprezentanţi ai unui număr mare de culte, inclusiv musulmani. Fiecare dintre noi i-a cerut câte 1.000 de lei, bani pe care să-i depună în contul victimelor de la Colectiv. Practic, noi vrem o reparaţie morală, iar partea financiară nu ne interesează”, a precizat Ion Drăguşanul, potrivit monitorulsv.ro

Butnariu nu se teme, însă, de nimeni şi de nimic. Despre ceva probe nu zice nimic, însă a anunţat că la proces va fi apărat de Dumnezeu.

„Am fost dat în judecată de domnul Ion Drăguşanul, care terorizează Suceava cu această muzică satanică de 8 ani. Mi se cer daune de peste 1 miliard de lei (n.r. – lei vechi). Vă rog fierbinte, în numele Domnului Hristos, rugaţi-vă şi postiţi pentru ca victoria să fie de partea creştinilor şi a valorilor sfinte. Provocare!”, a spus Butnariu.

Acesta a menţionat că, dacă se doreşte blocarea concertului „satanist” <Bucovina Rock Castle> pentru august 2019, creştinii de pretutindeni, acum, să se unească în mod exemplar. Şi anume, să trimită mii şi zeci de mii de memorii, mesaje, mailuri.

Presa locală precizează că, înaintea festivalului din 2018, Ionel Butnariu a solicitat de mai multe ori interzicerea organizării manifestării. Printre motivele invocate se numărau în primul rând „deranjul fonic”, dar mai ales faptul că în cadrul festivalului „se fac şi procesiuni satanice”, fără a preciza mai exact care ar fi acestea.

Eu mă întreb, numai, de ce se ţin sub tăcere aceste informaţii despre oameni care luptă cu forţele întnericului. Ar trebui să fie în direct, la oră de maximă audienţă, să deschidă ochii românilor care, în loc să asculte Trinitas, dau pe Rock Fm. Sau merg la festivaluri rock prin ţară, în loc să meargă numai la biserici, să se purifice ascultând cântări sacre.

Ruşine să îmi fie că am râs de acest apărător al creştinătăţii.

Oare articolul meu poate fi considerat mesaj în susţinerea demersului lui Butnariu?

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *