Viorica Dăncilă, târâtă în noroi pentru un gest de o nobleţe fără margini!

Gestul premierului de acum aproape 30 de ani, de a adopta un copil abandonat în spital, mi-a arătat cât de mare este, de fapt, sufletul său.

Georgiana Arsene

Nu am fost niciodată fan Viorica Dăncilă, cu atât mai mult cu cât articolele laudative la adresa sa nu au făcut decât să îmi accentueze lipsa de simpatie pentru domnia sa. Să ne înţelegem, nu o uram şi nu îmi era antipatică. Totuşi, nu îmi plăcea.

Până azi, când am descoperit, cu multă scârbă, un articol din Libertatea, în care Viorica Dăncilă era pusă la zid că nu dă detalii presei în legătură cu faptul că fiul său este adoptat. Şi, ce să vezi, jale mare printre deontologi, copilul a fost luat din spital, acolo unde îl abandonase mama sa, care mai avea acasă încă şapte copii. Plus un soţ bolnav de cancer, în fază terminală.

Ei bine, tânăra profesoară, pe atunci, Viorica Dăncilă, a fost salvarea. Imagine similară

„Salvarea mamei și a băiețelului vine într-un mod neașteptat. O infirmieră știe o asistentă, care la rândul ei cunoaște o „doamnă profesoară care-ar vrea un copil”. „Doamna” a lăsat vorbă la spitalul din Videle: „Anunțați-mă, vă rog, dacă cineva abandonează un nou-născut”, notează libertatea.
Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul Viorica Dăncilă!

Mai exact, Dăncilă nu a ţinut cont de nimic atunci când a decis să adopte copilul, pur şi simplu l-a luat şi l-a crescut ca pe băiatul ei natural.

Este mizerabil gestul celor care răscolesc în viaţa sa privată, cu scopul de a o denigra şi de a-i aduce prejudicii de imagine! Asta îi descalifică, în primul rând, ca oameni!

Sursa foto

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *