De ce nu l-aş vota vreodată pe Cioloş


De zile întregi, mass-media mă bombardează, efectiv, cu ştiri despre Dacian Cioloş – mai nou, lumea feamătă întrebându-se dacă e sau nu omul serviciilor.

Georgiana Arsene

Cioloş este, pentru mine, un personaj ale cărui apariţii în presă sunt la fel de agasante precum erau cele ale Mihaelei Rădulescu în urmă cu câţiva ani. Se încearcă, foarte puternic, să se creeze adevărate subiecte de presă din nişte declaraţii aiuritoare ale fostului premier, în online se rostogoleşte tema şi, cu toate acestea, răsare întrebarea: de ce ne interesează Cioloş? Sau, mai bie spus, ne interesează cu adevărat?Imagini pentru dacian ciolos

Din punctul meu de vedere, toată această campanie mediatică nu reprezintă altceva decât o încercare artificaiă de a crea un personaj credibil, poate chiar controversat, dar, în orice caz, unul care să atragă electoratul.

Şi, fiindcă omul e rău de tot lipsit de sare şi piper, presa şi postacii încearcă să arate contrariul, marşând pe profesia surorii lui Dacian Cioloş, aceea de angajată în MAI, la fosta „Doi şi-un sfert”, după cum scrie presa.

Eu cred că ne-a ajuns Iohannis, un om total lipsit de carismă. Şi de orice l-ar fi recomandat ca preşedinte.

Cioloş nu m-a convis că merită să îi dau votul meu. Să mai încerce…

Sursa foto

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: