De ce nu l-aş vota vreodată pe Cioloş

De zile întregi, mass-media mă bombardează, efectiv, cu ştiri despre Dacian Cioloş – mai nou, lumea feamătă întrebându-se dacă e sau nu omul serviciilor.

Georgiana Arsene

Cioloş este, pentru mine, un personaj ale cărui apariţii în presă sunt la fel de agasante precum erau cele ale Mihaelei Rădulescu în urmă cu câţiva ani. Se încearcă, foarte puternic, să se creeze adevărate subiecte de presă din nişte declaraţii aiuritoare ale fostului premier, în online se rostogoleşte tema şi, cu toate acestea, răsare întrebarea: de ce ne interesează Cioloş? Sau, mai bie spus, ne interesează cu adevărat?Imagini pentru dacian ciolos

Din punctul meu de vedere, toată această campanie mediatică nu reprezintă altceva decât o încercare artificaiă de a crea un personaj credibil, poate chiar controversat, dar, în orice caz, unul care să atragă electoratul.

Şi, fiindcă omul e rău de tot lipsit de sare şi piper, presa şi postacii încearcă să arate contrariul, marşând pe profesia surorii lui Dacian Cioloş, aceea de angajată în MAI, la fosta „Doi şi-un sfert”, după cum scrie presa.

Eu cred că ne-a ajuns Iohannis, un om total lipsit de carismă. Şi de orice l-ar fi recomandat ca preşedinte.

Cioloş nu m-a convis că merită să îi dau votul meu. Să mai încerce…

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *