România, ironizată din nou de Ambasada Suediei la Bucureşti – până când?


Diplomaţii suedezi se iau de bugetul României.

Georgiana Arsene

În cursul anului trecut, presa din Suedia venea şi arăta că, în ţara noastră, sunt adevărate fabrici de diplome pentru asistenţii medicali.

Problema este, însă, alta. Şi anume, că semnale privind problemele generate de şcolile postliceale pentru asistenţi medicali erau trase demult în România, numai că autorităţile noastre au închis ochii şi şi-au astupat urechile.

De data asta, Ambasada Suediei continuă seria de ironii la adresa actualei puteri de la București, ținta fiind de această dată guvernul care a adoptat bugetul de stat pe anul în curs cu o întârziere de luni de zile, în condițiile în care nu are scuza unei majorități parlamentare extrem de fragile care să justifice o amânare, așa cum se întâmpla în alte cazuri, notează hotnews.ro.

În fapt, cu ce drept se amestecă diplomaţii suedezi – fie şi la modul voalat, în treburile interne ale României? De ce puterea de la Bucureşti nu reacţionează şi de ce trebuie să stăm, mereu, cu capul plecat în faţa altora, să fim bătaia lor de joc?

Problema bugetului României este strict una internă, iar Ambasada Suediei la Bucureşti nu are nici un drept să se amestece în chestiuni interne.Imagini pentru eugen teodorovici buget 2019

Şi ne mai mirăm că unii cu opt clase sunt lăsaţi să se joace de-a chirurgii plasticieni aici, în timp ce românii, care au învăţat şi au obţinut diplome stau la coadă, aşteptând să se întâmple o minune, să aibă şi ei dreptul să devină „cineva” într-o Românie acaparată de incompetenţi, amante, amanţi şi tot felul de personaje nefrecventabile?

sursa foto

Economie

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

2 comentarii Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: