Hans Klemm merge în Moldova, unde Dragnea și PSD -ul sunt huiduiți. Coincidență?

O știre aproape nebăgată în seamă, care spune că ambasadorul SUA a fost în județul Vaslui, ieri, îmi ridică semne de întrebare. De ce? Veți vedea…

Georgiana Arsene.

Vă prezint câteva lucruri – aparent, independente unele de altele. Sau poate că nu, concluziile le trage fiecare.

  1. Liviu Dragnea a reluat turneul prin țară, în precampania pentru alegerile europarlamentare. Președintele PSD se află într-un turneu la filialele partidului în Moldova. Joi, acesta a participat la ședința conducerii organizației PSD Suceava.

Ieri, Dragnea a fost la Botoșani, iar astăzi, la Iași.

  1. Liderul PSD a fost întâmpinat cu ostilitate, în condițiile în care Moldova era considerată a fi ”fieful PSD”.

Pe pagina sa de Facebook, Mălin Bot a scris că ”Moldova s-a trezit. #CiumaRoșie nu mai are nici o credibilitate”. Mai mult, acesta vorbește despre absența modernizării drumului național, despre faptul că Dragnea a venit în județul în care la licitația pentru asfaltarea a 100 de kilometri de drum județean nu se prezintă nimeni pentru că prețul nu era actualizat de trei ani și ”să nu pomenești nimic despre aceste probleme să nu spui că le vei rezolva arată cât respect ai pentru localnici”.

  1. La începutul lunii aprilie era devastat Cimitirul Evreiesc din Huși, județul Vaslui.
  2. Ieri, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, împreună cu viceprim-ministrul Ana Birchall și cu secretarul de stat Tudor Buzatu au descins la Cimitirul Evreiesc din Huși.

Știri pe surse notează că ”în prima parte a deplasării, cei trei oficiali au vizitat Primăria municipiului Huși și au discutat cu autoritățile locale și județene despre modalitățile de creștere a nivelului investițiilor în zonă, inclusiv alături de partenerii americani. Ulterior, delegația a vizitat Cimitirul Evreiesc din localitate, vandalizat la începutul lunii aprilie”.

Coincidențe?

Și acum vă rog să citiți ultima parte a paragrafului. Adică să o recitiți. Despre ce este vorba? Păi, despre investiții. Adică fix ce i se reproșează în aceste zile lui Dragnea că nu a făcut PSD-ul în Moldova.

Unde a mers Klemm să discute de investiții? În Huși. Unde e Dragnea? În turneu în Moldova.

Coincidență? Hm… Nu prea cred, mai ales că ambasadorul SUA la București putea să meargă la Huși în zilele imediat următoare producerii incidentului, adică la începutul lui aprilie. Ieri am fost în data de 18 aprilie. Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 1 persoană, stând jos

Să nu uităm că, în data de 10 august 2018, Hans Klemm a fost filmat în timp ce se deplasează spre Piața Victoriei. Data de 10 august este una extrem de controversată. Și ziua în care am simțit ”gustul” gazelor lacrimogene pentru o viață înainte, dar asta e o altă poveste…

Cam multe coincidențe legate de acest diplomat care își face apariția în puncte ”fierbinți” și în momente cheie. Să ne așteptăm la ceva ”fierbinte” în zona Moldovei?

Rămâne de văzut.

Sursa foto Hans Klemm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *