Mais où est Băse d’antan? (Dar unde este Băse de altădată?)

Ieri, am văzut un fost șef de stat ținând un discurs dezlânat, șters, care încerca să ”împuște” cât mai multe categorii de ascultători.

Georgiana Arsene

Nu a mai rămas nimic din ”președintele-jucător” Traian Băsescu. Și spun asta fără să fi fost vreodată ”băsistă”, fără să mă încerce vreo emoție. Nu. Pur și simplu, constat.

Am ascultat întregul speech al lui Traian Băsescu de ieri de la Romexpo. O oră de vorbe, timp în care, în spatele său, reprezentanții de seamă ai PMP – în frunte cu Eugen Tomac nu schițau nimic, nici un gest. Probabil se plictiseau…

Sau e vreun scenariu pus dinainte la punct, cu Băsescu la înaintare care iese la un moment dat, cedându-și locul. Cui? Rămâne de văzut.

A trecut vremea omului care reușea să contrarieze chiar prin simpla prezență. Un fel de ”Umbra lui Băse” la PMP. Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 4 persoane, oameni în picioare

Iar mesajul transmis de Băsescu la finalul reuniunii de la Romexpo, unde a prezentat programul formațiunii sale pentru europarlamentare, în care a spus că nu a pierdut nici o bătălie politică și a rugat românii să îl ajute să nu o piardă nici pe aceasta a fost patetic.

”Nu am pierdut nici o bătălie politică, vă rog să mă ajutați să nu o pierd pe ultima”, a spus Traian Băsescu.

Orice comentariu este de prisos…

În rest, discursul său s-a remarcat prin ceva: prin derapajele la adresa Federației Ruse și prin servilismul jenant la adresa Statelot Unite ale Americii. Despre acest ultim punct voi reveni într-o altă postare, probabil în cursul zilei de astăzi.

Sursa foto: Facebook Traian Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *