Unde sunt donatorii lui pește prăjit când mor copiii în fosele septice ale școlilor?

Am aflat că românii s-au îngrămădit să cotizeze pentru refacerea Catedralei Notre Dame. Frumos. Dar pentru WC-ul unei școli nu dă nimeni un leu… sau pentru spitale…

Georgiana Arsene.

De când a ars bună parte din Catedrala Notre Dame, România s-a transformat într-un loc în care durerea pricinuită de distrugerea unui monument arhitectonic a devenit mai puternică decât una generată de o hernie.

Da, și mulți s-au gândit ei, așa, cu neuroneii lor, că e bine să trimită bani în Franța, că doar suntem plini și snobi. Ne preocupă, domle, brusc, patrimoniul mondial.

În tot acest timp, pentru România nu dăm nimic. Cum adică, de ce să dăm?

Eu am o veste proastă pentru cei care au donat pentru catedrala franceză: nu o să fiți trecuți la ctitori. Nu o să vă apară numele în piatră. Hm, ce să zic, nasol. Da, v-ați fi făcut și voi un selfie, ceva.

Măi, ipocriților, dar de ce nu donați, măi, pentru școli, să își facă grupuri sanitare și să nu mai moară copilașii în fosele septice/ De ce nu vă cuprinde, măi, generozitatea, pentru spitalele României? Imagini pentru wc scoală fundul curtii

Sursa foto. Cuget Liber

A, astea nu fac rating. Nu, trebuie să o ardeți așa, occidental, să dați bani pentru un monument unde oricum bogații lumii au donat.

Dar pentru o școală din Cucuieții din Deal nu se poate să dați ceva bani? Pentru un spital de provincie, pentru un drum?

Pentru o viață? Nu. Viața nu contează. Contează numai să scrie lumea de voi că ați donat pentru Notre Dame.

Trist și jenant.

2 thoughts on “Unde sunt donatorii lui pește prăjit când mor copiii în fosele septice ale școlilor?

  1. Anchetarea ministerului educatiei Pe 21 apr. 2019 17:15, „Iulia Radulescu” a scris:
    > Cereti anchetarea ministerului educatiei! Angajeaza directori fara > concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *