Ecaterina Andronescu nu merită campania de linșaj inițiată de Rezist și Chirilă!

Ministrul Educației Naționale a devenit o țintă pentru adversarii PSD care și-au dat seama că se pricep la învățământ.

Georgiana Arsene

Urmăream, acum vreo 2 zile, cred, clipul rezistentului Ceaușescu care o aștepta pe Ecaterina Andronescu să iasă din sediul unei televiziuni și pe care a hărțuit-o imediat ce a văzut-o.

Am văzut un om – vorbesc despre ministrul Educației – asaltat de nesimțirea și dorința unuia de afirmare, călcat efectiv în picioare de unul care demonstrează că sistemul de educație din România are multe ”bube”.

I-aș recomanda doamnei ministru să ia cazul lui Ceaușescu #rezist ca pe un studiu de caz și de îmbunătățire a sistemului de învățământ românesc.

Alt protestatar #rezist, Tudor Chirilă, până deunăzi mare expert pe justiția din România, s-a gândit el așa și a decis să o atace mârșav pe Ecaterina Andronescu.

Nu mă înțelegeți greșit, nu am devenit peste noapte o susținătoare înfocată a ministrului Educației, în articolele mele i-am arătat de multe ori problemele sistemului. Acum este altceva. Și anume, faptul că omul este linșat.

Chirilă vorbește despre sistemul de educație finlandez, mulțumește Ambasadei Finlandei pentru că i-a înlesnit o serie de întâlniri și spune că va scrie mai mute articole prin care vrea să deschidă ochii părinților, profesorilor și elevilor. Imagini pentru ecaterina andronescu

Sursa foto: puterea.ro

Ca o paranteză, Ambasada Finlandei la București a fost una din cele 12 ambasade care se declaraseră, la începutul acestei luni, de integritatea sistemului judiciar din România.

”Ministrul Educației din România este Ecaterina Andronescu al cărui nume se leagă în mod nefericit de educația românească din ultimii douăzeci de ani. Incapabilă să formuleze o viziune coerentă și pe care s-o pună în practică doamna Andronescu a adoptat de multe ori măsuri care au creat confuzie în rândul actorilor din educație, ineficiență administrativă, haos curricular și organizatoric la nivelul diverselor instituții de învățământ”, a scris Tudor Chirilă

După ce au văzut că n-au făcut nimic cu Justiția, după ce au văzut că nu mai pot scoate oamenii în stradă, #rezist și cei care îi finanțează – pardon, ei fac totul din spirit civic, eu gândesc urât, mai ales acum, în Săptămâna Mare – iartă-mă, Doamne! – #rezist se bagă pe Educație.

Că, nu-i așa, la educație se pricepe tot românul…

One thought on “Ecaterina Andronescu nu merită campania de linșaj inițiată de Rezist și Chirilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *