Aritmetica lui ”Batistuță”: 22.000-3000 face… 15.000!!!

Rareș Bogdan i-a acordat un interviu lui Mihai Neamțu, cel care o susținuse cu toată forța și sudoarea pe Monica Macovei – jenant, a calculat greșit!

Georgiana Arsene

Am găsit, absolut întâmplător, pe Facebook, un link la interviul dat de Rareș Bogdan, ”Batistuță” pentru simpatizanți, opozanți și indiferenți, lui Mihai Neamțu.

Și am ascultat, așa, povești de viață de la Rareș, care ne spunea el că ținea post miercurea și vinerea. Și că bunica sa a fost cea mai bogată fată din sat.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș o arde în clișee, dintre care răzbate cel mai tare acela legat de ardeleni.

Râd în hohote și încerc să ascult ce mai zice. Ca om de presă, s-a gândit tare prost să impresioneze electoratul cu povestea bunicilor săi care au suferit din pricina comuniștilor.

Bunicul avea, printre altele, o toporișcă, ”așa ca a lui Mihai Viteazu, pusă la grindă”. Omul era periculos, zicea că, dacă pune mâna pe bardă, face prăpăd printre cei care au venit să-l scoată din curte.

În schimb, bunică-sa nu a zis nimic rău de cineva. Lasă că a recuperat nepotul, a aruncat el cu noroi cât n-a făcut bătrâna o viață întreagă!

Rareș mergea și la biserică, în fiecare duminică. O zice chiar el, să arate ce om cu frică de Dumnezeu e.

Dincolo de aceste aspecte care fac să vibreze inima oricui, Rareș Bogdan are o logică imbatabilă și o putere de calcul matematic ieșită din comun.

Vorbind despre locul copilăriei sale, care, azi, e un cartier din Ocna Mureș, Rareș a scos din puțul gândirii un calcul aritmetic care spune multe despre cum va număra PNL voturile.

”E un cartier al orașului Ocna Mureș, un oraș atestat de 2000 de ani, cu mine de sare exploatate de romani, apoi de austro-ungari, o splendoare. Dar distrusă de comuniști și aia, făcută zob. Iar astăzi, cu o imigrație – cred că din 22.000 de locuitori nu știu dacă mai sunt 14 – 15.000, undeva la 3 sau 4000 sunt plecați în Spania, în Italia”, a spus Rareș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *