Băsescu, făcut praf de un fost apropiat: ”… l-ai paradit doar pentru că s-a apropiat prea mult de Elena”

Radu Cristescu dă pe față întâmplări din timpul regimului Băsescu – tocmai acum, când fostul șef de stat a cerut, aproape milogindu-se, votul românilor!

Georgiana Arsene

La scurt timp după ce, la Romexpo, umbra lui Băsescu cerea votul românilor ca să ajungă și el în Parlamentul European, un fost apropiat al său, Radu Cristescu, fost vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, om care s-a implicat enorm în partid, devoalează o serie de aspecte deloc cunoscute publicului larg. Aceste fapte prezentate de Cristescu s-au petrecut în timpul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Este episodul 2 al dezvăluirilor și sunt sigură că Radu Cristescu nu se va opri aici.

Cine este adevăratul Traian Băsescu?

”Tot cu silă am văzut că la lansarea candidaților la europarlamentare a partidului, la a cărui construcție am muncit și eu, te-ai milogit la cei prezenți în sală să te ajute să mai câștigi încă 20.000 de euro pe lună la Bruxelles. Pentru asta îmi doresc ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză și să vadă cine este de fapt adevăratul Traian Băsescu.  Traian Băsescu-PARADITORUL, Traian Băsescu-coruptul și Traian Băsescu-imoralul. Astăzi, Traian Băsescu-paraditorul!”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul apropiat îl acuză pe Băsescu de crearea statului paralel și spune că, atunci când a început construcția acestui ”sistem ticăloșit”, Coldea era un simplu maior, iar Codruța, un simplu procuror, fără nici o realizare notabilă. Imagini pentru basescu traian  elena udrea

Sursa foto: Prosport

”Sub directa ta coordonare ai făcut din ei ”doi asasini” profesioniști. De fapt, adevărata unitate haulesc, adică centrul de comandă, era la tine în birou! Portocală, Onea, Man sunt de fapt copia ta perfecta! Nicio arestare și niciun dosar nu se făcea în țara asta fără să fii informat, sau și mai grav, chiar tu dădeai unele ținte!”, a completat Cristescu.

Ce trebuie să știe oamenii de care Băsescu ”s-a milogit” să îi mai dea o dată votul? Potrivit sursei citate, cei cinci procurori importanți ai DNA veneau la Traian Băsescu în birou și se consultau, cu dosarele pe masă – ”și tu, ca un ”adevărat” procuror-șef le spuneai ce să facă, ce măsuri să ia și pe cine să facă”.

Mai mult, Băsescu este acuzat că l-a executat pe Năstase pentru că fostul premier l-ar fi plesnit, în scara blocului unde locuia Băsescu, pentru că, ”beat fiind, i-ai insultat nevasta și familia”.

Udrea nu i-a răspuns la telefon

”Pe Cătălin Cherecheș primarul de la Baia Mare l-ai paradit doar pentru că s-a apropiat prea mult de Elena, care la Baia Mare fiind nu ți-a răspuns la telefon, iar Pahonțu pe care-l sunai disperat, o dădea din colț în colț, neștiind ce să-ți spună! Ai turbat rănit fiind în egoul tău de don Juan cu aere de macho tomnatic și l-ai paradit, nevinovat fiind! Ai dat ordin să fie arestat în cel mai scurt timp, și a fost, astfel ai folosit DNA să îți rezolve crizele de gelozie. Pe Solomon la fel, cu răutate de om bolnav, ai dat ordin să îl aresteze când tu erai in avion, doar pentru că ți-a șoptit ție cineva că într-o seară la Craiova, la o petrecere, a stat prea aproape de Elena și i-a șoptit la dans mai multe lucruri la ureche, fiind foarte bine dispusă, iar tu ca un bătrân gelos nu permiteai ca femeia să se simte bine, ci doar în prezența ta, și bine-nțeles să nu se afle de sponsorizările făcute către tine(nu intru în detalii în ceea ce privește familia). Pe Mircea Gutău l-ai executat fără milă, deși omul acesta ca mulți alții, ți-au adus zeci de mii de voturi să ieși președinte, doar pentru că ai fost informat că ar fi făcut niște afirmații despre tine( nu intru în amănunte). Mai mult de atât n-ai avut omenia sa o primești pe nevasta lui în audiență, doar sa îți explice ororile prin care trece în arest! ”, a scris Cristescu.

Acesta i-a reamintit de vizita făcută la Cotroceni, când Băsescu a aflat că fostul vicepreședinte al PMP are niște documente care vizau un important lider politic. Potrivit lui Cristescu, Băsescu l-a rugat să îi aducă acele documente pentru a paradi respectivul lider politic. Din fericire, însă, Băsescu nu a mai reușit să își ducă planul la capăt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *