File de jurnal – Dan Barna, USR

Georgiana Arsene

Dragă jurnalule,

De când am fost la Gâdea în emisiune fredonez non-stop melodia celor de la Right Said Fred ”I m too sexy”.

Nu-mi pare rău că am fost la televiziunea Varanului, securistului de Dan Voiculescu. Dacă aș da timpul înapoi aș face la fel. Muah! M-am pupat în oglindă.

Că s-au supărat colegii, mi-au zis că nu e bine… Sunt invidioși. Eu arăt bine și la Antena 3 a putut vedea o țară întreagă ce corp de atlet am. Am înălțat castele de gândire – că nu s-a prins Gâdea, e altceva – și m-am expus. La modul frumos.

Păi, după aia, m-a recunoscut lumea la frizerie. Eram un anonim. Degeaba plătea partidul postările mele, să ajungă la cât mai mulți. Distribuia lumea fără să mă știe, numai așa, ca să le dea în cap pesediștilor. Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 4 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, costum, nuntă şi interior

Că mă întreba cineva ce-o să fac de acum înainte fiindcă s-a gândit Sabin Orcan de la Newsweek să nu mai scrie nimic de noi, ăștia, care vrem la Antena 3. Să fie sănătos. E doar invidios pe succesul meu fulminant.

Păi, dacă vreau, devin vlogger și să vezi atunci cum atrag publicul și cum devin cunoscut. Ce nevoie am eu de presa/ Presa e doar un instrument. Și furculița tot un instrument e.

Ce vreau să zic, ca să mă fac înțeles, că poate nu vede toată lumea asemănarea dintre presă și furculiță privite ca instrument. Păi, când n-ai furculiță, mănânci cu mâna. Așa și eu: mă promovez în online, ca domnul Iohannis, care așa a câștigat alegerile.

Teutonul de la Cotroceni știe cum să facă să folosească online-ul în interesul său. Îl iau ca model.

Mă duc să alerg, să mă mențin în formă. Că iar o să vrea Tomac să facem un selfie și trebuie să fac un pas în față, că nu mă văd de el. Măreția lui e copleșitoare.

Pentru cine nu știe, eu sunt cel dintre Ponta și Orban.

P.S. Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *