Claudiu Voicu – portret de candidat


Se luptă cu mafia din Pătârlagele, are o carieră didactică în spatele căreia stă multă muncă și dăruire și, mai mult decât atât, este un soț model și un tată iubitor pentru cei doi copii ai săi, un băiețel și o fetiță.

Profesor licențiat în Educație Fizică și Sport, Claudiu Voicu nu a mai suportat să vadă cum viitorul copiilor săi și al celorlalți micuți din zonă este unul incert, așa că a decis să iasă la luptă și pentru asta și-a asumat că va fi atacat de cei care se opun progresului.

Fiind un om care a plecat de jos și a reușit în viață la superlativ, tenace, Claudiu Voicu știe că poate realiza multe pentru comunitatea din care face parte.

Cine cunoaște județul Buzău știe că aici găștile politice sunt foarte bine sudate, chiar dacă oamenii pleacă la diferite partide. Din punctul acesta de vedere, munca lui Claudiu poate părea o luptă cu morile de vânt. Și totuși, punându-și destinul în mâna lui Dumnezeu, el merge înainte, convins fiind că binele pe care dorește să îl facă se va materializa.

Popularitatea de care se bucură arată că Voicu este unul dintre favoriții competiției pentru primăria Pătârlagele. Drumul până aici a fost, însă, sinuos  și nu o dată cariera politică a lui Claudiu Voicu a părut că este într-un punct critic.

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

1 comentariu Lasă un comentariu

  1. Licențiat?? E profesor necalificat, nu se înscrie la titularizare ca nu are licență, da mereu pe necalificați. Exemplu ca întra în maieu într-un magazin și iese în tricou fără a-l marca?? Haideți sa fim serioși…. Întâi sa își dea licență, sa dea examen de titularizare sa faca complex de exerciții, sa definească motricitate, rezistenta etc și apoi sa fie Model.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: