International Conference for Democracy în Venezuela, convocată la ORDINELE SUA, un esec. Lista participanților

Ieri, la Lima, în Peru, s-a desfășurat Conferința Internațională pentru Democrație în Venezuela.

Georgiana Arsene

Ministrul Afacerilor Externe din Peru a convocat, urmând ordinele Statelor Unite ale Americii, Conferința Internațională pentru Democrație în Venezuela.

Deși la eveniment au fost invitați – atenție! – 100 de miniștri de externe din întreaga lume, numărul participanților a fost dezamăgitor.

Mai exact, vorbim despre 9 miniștri care au asistat la conferință, 18 ambasadori, 3 însărcinați cu afaceri, 6 directori generali, consuli onorifici, secretari, reprezentanți ai organismelor internaționale.

România a asistat prin ambasadorul său din Peru.

Trebuie subliniat că la această reuniune nu au participat reprezentanți ai Guvernului lui Nicolas Maduro și nici reprezentanți ai Opoziției.

Reprezentanții SUA au prezentat diverse teme, în special un plan pentru a împărți firmele venezuelene între cei care au asistat.

Vă dați seama ce scop a avut, de fapt, acest eveniment, pretențios numit Conferință Internațională pentru Democrație în Venezuela???????!!!!?

Aici se vede minciuna politicii nord americane care dovedește, în modul cel mai cinic cu putință, faptul că adevăratul lor scop în Venezuela este îmbogățirea! Nu oamenii, nu implementarea vreunei democrații!

Din fericire, întreaga reuniune a fost un eșec total!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *