International Conference for Democracy în Venezuela, convocată la ORDINELE SUA, un esec. Lista participanților


Ieri, la Lima, în Peru, s-a desfășurat Conferința Internațională pentru Democrație în Venezuela.

Georgiana Arsene

Ministrul Afacerilor Externe din Peru a convocat, urmând ordinele Statelor Unite ale Americii, Conferința Internațională pentru Democrație în Venezuela.

Deși la eveniment au fost invitați – atenție! – 100 de miniștri de externe din întreaga lume, numărul participanților a fost dezamăgitor.

Mai exact, vorbim despre 9 miniștri care au asistat la conferință, 18 ambasadori, 3 însărcinați cu afaceri, 6 directori generali, consuli onorifici, secretari, reprezentanți ai organismelor internaționale.

România a asistat prin ambasadorul său din Peru.

Trebuie subliniat că la această reuniune nu au participat reprezentanți ai Guvernului lui Nicolas Maduro și nici reprezentanți ai Opoziției.

Reprezentanții SUA au prezentat diverse teme, în special un plan pentru a împărți firmele venezuelene între cei care au asistat.

Vă dați seama ce scop a avut, de fapt, acest eveniment, pretențios numit Conferință Internațională pentru Democrație în Venezuela???????!!!!?

Aici se vede minciuna politicii nord americane care dovedește, în modul cel mai cinic cu putință, faptul că adevăratul lor scop în Venezuela este îmbogățirea! Nu oamenii, nu implementarea vreunei democrații!

Din fericire, întreaga reuniune a fost un eșec total!

Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: