#NoMoreTrump – protest internațional împotriva blocadei impuse Venezuelei

Astăzi a început activitatea de protest internațional contra blocadei criminale impuse Venezuelei.Georgiana Arsene „Împreună împotriva imperialismului” – iată cum este sintetizată tema campaniei ce se derulează la nivel mondial de sprijinire a Venezuelei.
Românii se pot implica activ în acest demers. Ei se pot exprima în favoarea dialogului dintre guvernul și opoziția venezueleană. Deși acest dialog înregistrează progrese, el a fost atacat de guvernul SUA!Fiți foarte atenți la această ultimă afirmație, legată de rolul pe care administrația de la Washington îl joacă în Venezuela. Practic, vorbim despre amestecul în politică internă a statului venezuelean, lucru neacceptat în relațiile internaționale!
De ce #NoMoreTrump?
Trump a inclus Venezuela în campania electorală din SUA. Mai mult, președintele nord american a folosit Venezuela ca „acoperire” și ca scuză a politicilor suprematiste.
Campania #NoMoreTrump – Împreună împotriva imperialismului va folosi acest prilej pentru a aduce în prim plan politicile venezuelene de suveranitate și pentru a arăta jocurile murdare ale lui Trump.
Blocada este, concomitent, o provocare și o oportunitate politică pentru a consolida unitatea națională și solidaritatea cu Revoluția, spun inițiatorii Campaniei.
Începând de marți, 13 august 2019, românii pot veni la sediul Ambasadei Venezuelei din șoseaua Pavel Kiseleff numărul 49, între orele 9.00-16.00, pentru a semna în sprijinul acestui stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *