Pătârlagele strigă ”Normalitate!”

Am primit, pe adresa de mail a blogului inprimalinie@gmail.com următorul text cu poză de la un individ care a insistat să semneze materialul cu numele de Ion Mirciulică, spunând că este cunoscut în zonă pentru fermitatea opiniilor și discursul coerent.
La poalele munților Buzăului, în nordul județului există o comună care a devenit peste noapte,, oraș,, pe nume Pătârlagele. Ca formă de relief vorbim de o zonă pitorească la superlativ. La capitolul administrare, Pătârlagele strigă de durere, strigă după schimbare. Frumoasa localitatea, dar mult subdezvoltată, a fost ,, capturată,, de psd încă din anii 90, și este captiva și astăzi.
Acolo cetățenii se ,,descurcă,, doar cum pot, nefiind locuri de munca și nici investitori. Spitalul a rămas doar o amintire frumoasa din ani 80, iar acum din ceea ce a fost cândva un Spital NORMAL, acum este ,, o afacere a baronilor psd,, . Școlile și cele 2 licee au toaleta în curte, iar primarul PSD bate recordul la schimbat borduri. De aceea, mai mulți cetățeni de acolo, au scris redacției noastre că Pătârlagele strigă SCHIMBARE ȘI NORMALITATE.
Deși la Pătârlagele sunt asistați social fără număr, după cum vedem în poză, trotuarele și bordurile sunt pline de urme de petrecere, ce dreacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *