Pătârlagele strigă ”Normalitate!”


Am primit, pe adresa de mail a blogului inprimalinie@gmail.com următorul text cu poză de la un individ care a insistat să semneze materialul cu numele de Ion Mirciulică, spunând că este cunoscut în zonă pentru fermitatea opiniilor și discursul coerent.
La poalele munților Buzăului, în nordul județului există o comună care a devenit peste noapte,, oraș,, pe nume Pătârlagele. Ca formă de relief vorbim de o zonă pitorească la superlativ. La capitolul administrare, Pătârlagele strigă de durere, strigă după schimbare. Frumoasa localitatea, dar mult subdezvoltată, a fost ,, capturată,, de psd încă din anii 90, și este captiva și astăzi.
Acolo cetățenii se ,,descurcă,, doar cum pot, nefiind locuri de munca și nici investitori. Spitalul a rămas doar o amintire frumoasa din ani 80, iar acum din ceea ce a fost cândva un Spital NORMAL, acum este ,, o afacere a baronilor psd,, . Școlile și cele 2 licee au toaleta în curte, iar primarul PSD bate recordul la schimbat borduri. De aceea, mai mulți cetățeni de acolo, au scris redacției noastre că Pătârlagele strigă SCHIMBARE ȘI NORMALITATE.
Deși la Pătârlagele sunt asistați social fără număr, după cum vedem în poză, trotuarele și bordurile sunt pline de urme de petrecere, ce dreacu.

 

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: