Jocurile lui Iohannis și alocațiile copiilor. România, distrusă prin OUG


Actualul Executiv pare să facă tot ce îi stă în putință pentru a pune pe butuci instituții ale României, dar și pentru a împiedica minorii țării să ducă o viață mai bună.

Georgiana Arsene

Alocațiile copiilor nu vor crește. Răspunsul este foarte clar și toată lumea ar trebui să nu mai viseze la minuni atât timp cât liberalii sunt la conducerea țării.

Azi, Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocațiilor pentru copii.

Praf în ochi pentru popor, fiindcă lucrurile nu se schimbă, deoarece Guvernul Orban va adopta, în această săptămână, o Ordonanță de Urgență – ce altceva, acesta fiind un guvern care administrează treburile țării prin OUG, în funcție de simpatii și de interese – pentru amânarea cu cel puțin jumătate de an, până la 1 iulie 2020, a plății alocațiilor dublate pentru copii. Imagini pentru klaus iohannis ludovic orban

Sursa foto: stiri.tvr.ro

Și atunci, se pune întrebarea: Iohannis este maestrul păpușar? Toată povestea cu alocațiile pare să facă parte dintr-un scenariu pentru proști, în care șeful statului se face că dă, însă Executivul spune că nu e momentul și mai amână dublarea alocațiilor de stat pentru copii cu încă jumătate de an.

Iar românii cască gura și se bucură când îl aud pe teutonul de la Cotroceni cum zice el că e de acord cu dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Lumea poate urî de acum încolo guvernul său, însă el, Werner, rămâne tânăr și ferice și cu un capital de imagine.

Parcă ar fi învățat ceva lecții de la Traian Băsescu care, dacă mai țineți minte, spunea că el ar face multe, dar nu este lăsat.

Werner adoptă o tactică și mai periculoasă: promulgă o lege, iar Guvernul, prin OUG, amână punerea ei în aplicare.

Din păcate, avem un Guvern care se face remarcat numai prin măsuri contrare intereselor statului român și cetățenilor săi.

Despre nimic. Despre viaţă. Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

3 comentarii Lasă un comentariu

  1. ref alocatii… presedintele corbilor..face un joc minor sii…murdar ca tot ce face anti-romanul asta [-cre(sP)tin; vrea sa si repare imaginea cucomplicitatean papulicii de organ..el vrea sa deie ..dar i se demonstraza …ca nu se poa..mizerie de om..la impozite …cine mai este atent in degringolada asta in care i Romania..este prostesc când cei care au construit mai mult cu carca ..tot ceeace reprezinta azi imobile etc ..sa fie rasplatiti ca slugile de niste catu- matu..cacatu.sa le fie n bot.

    Apreciază

  2. ..acum ..s a gterminat luna de miere siii referitor responsabilitate ..nemasiaavand alte refugii pentru a si ascunde prostia da „leander” a inceput sa si manance ciracii..acest joc face parte din variantele in spatele carora isi ascundeaza sasdu prostian..da , da nu glumesc ..adta s a ridicat prin statutul de sas, prin simulare si prin nevasta..janeta gura de …lup..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: