Cineva își bate joc de Anisie la MEC? Zvonuri rele pentru ministrul Educației

Premierul Ludovic Orban a avut, astăzi, o declarație cel puțin interesantă la adresa demnitarului de la Educație.

Georgiana Arsene

După episodul în care Monica Anisie a certat, în fața camerelor de luat vederi, o învățătoare dintr-o comună ialomițeană și după valul de reacții negative, în special, apărute în spațiul public – cea a lui Elwis Săftoiu, de laudă, nu se pune la socoteală – premierul Orban, cunoscut și ca Șică Mandolină, a pus piciorul în prag.

”O să am o discuție (cu Monica Anisie) pe tema asta. Important e ce face un om când nu are camerele asupra lui. O să am o discuție (cu Monica Anisie) pe tema asta. Important e ce face un om când nu are camerele asupra lui. Da, era de preferat ca doamna Anisie să se ducă fără camere în acea vizită, în vizită inopinată”, a declarat Orban, potrivit hotnews.

Nu este pentru prima dată când Orban îi reproșează ceva ministrului Educației și Cercetării. Amintesc în acest caz de episodul în care premierul i-a reproșat ministrului că a introdus pe ordinea de zi două Ordonanțe de Urgență fără să le fi discutat în prealabil.

Oamenii din Educație spun că este posibil ca Anisie să fie săpată din interior, deoarece sunt prea multe greșeli, unele chiar absurde. Asta spune un singur lucru: că a fost consiliată prost. 

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi costum

Sursa foto: Facebook Monica Anisie

Motivul l-ar putea constitui intrarea lui Câmpeanu în PNL. Mai exact, am putea vorbi despre o schimbare de ministru înaintea moțiunii de cenzură.

Interesant este altceva. Și anume, de ce departamentul juridic al MEC nu i-a spus că este ilegal ceea ce a făcut marți…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *