Unii nu au simțul penibilului… astăzi, doamna iubitoare de Iohannis și defăimătoare de ruși, Nicoleta Ploscaru

Am citit – cu maximă uimire, vă asigur, un articol semnat de bloggerița de la malul mării care, în răfuiala sa cu edilul, scrie și de ruși.

Georgiana Arsene

În România, a fi rusofob pare să fi devenit, pentru unii, un modus vivendi. Ai ce zice de ruși, nu ai, îi dai înainte, că să te menții în topul pupătorilor de mâini cu orientări occidentale.

Dacă mai ești și fan Iohannis, evident că își pui pe Facebook asta, să știe tot poporul că ești cu vestul, cu Constituțea, cu lupta anti pe-se-de.

Că, altfel, degeaba te mai apuci să susții dreapta.

Ei, și cum vă spuneam. Am dat peste un articol care m-a făcut să mă minunez și, sincer, să nu știu cum să reacționez. Nu că ar fi vreo capodoperă jurnalistică, ci pentru că lucrurile afirmate în text frizau nebunia.

Se spune că scrisul – forma textului, felul în care acesta este structurat – reflectă personalitatea. Vă asigur că un text mai dezlânat nu veți găsi prea curând. Nu vreau să intru în detalii despre ce anume semnifică asta…

Vă dau numai un exemplu, chiar de la debutul materialului, ca să înțelegeți ce vreau să zic.

Repet: distinsa doamnă – despre care am aflat că ar fi om de afaceri – are o problemă cu primarul Constanței, Decebal Făgădău. Și, cum ăștia cu propaganda pro occidentală nu pot fi suspectați de prea multă fantezie, Nicoleta Ploscaru l-a asociat pe Făgădău cu rușii. Că așa a crezut ea că îi strică imaginea, ignorând faptul că, prin gestul său, jignește grosolan un întreg popor.

”Pe 13.01.2020, Decebal Făgădău, primarul Constanței, intră în contact cu ofițerul rus de informații Pavel Alekseenko, conspirat ca secretar I al Ambasadei Rusiei la București”, a scris Nicoleta Ploscaru, pe blogul său

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind

Sursa foto: Nicoleta Ploscaru

Cunosc și eu vreo câțiva indivizi care au senzația că știu dacă X sau Y este ofițer sub acoperire. Oamenii de genul acesta au mereu certitudini. De unde? Nu se știe, dar în momentul în care vrei să faci audiență și să fii credibil nu te apuci să scrii asemenea lucruri.

Doamna s-a descalificat din start. Să faci asemenea afirmații și să adaugi fotografii – unde a arătat cu săgeți cine este Pavel Alekseenko – e penibil. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…

”Tot pe 13 Ianuarie, în ziua întâlnirii lui Făgădău cu ofițerul rus, colegul său de partid, viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, se deplasa la Chișinău în fruntea unei delegații de 16 consilieri generali pesediști, în vederea semnării unui acord de colaborare cu Ivan Ceban, primarul socialist pro-rus al Chișinăului, cunoscut ca agent al Moscovei și antiromân patologic”, a mai scris Nicoleta, care, probabil, prin spiritism, a aflat ea care e agent rus și care nu.

Ploscaru are și o durere, dar care a trecut, fiindcă la conducerea Constanței nu mai e Mazăre care dorea, nici mai mult, nici mai puțin, decât să transforme orașul într-un loc de pierzanie pentru femei și fete.

”PSD Constanța nu-i iubește de ieri, de azi pe ruși! Mai țineți minte când Radu Mazăre declara că vrea să facă din Mamaia și Constanța destinație de turism sexual pentru ruși? N-am nimic împotriva, dar mai întâi să-și scoată ei nevestele la produs, nu să jignească ca niște măgari zeci de mii de constănțence!”, a mai notat sursa citată.

Nu a suflat nici un cuvânt, însă, despre bordelul de la Kogălniceanu. De ! Acolo e voie, soldații americani chiar având nevoie să se distreze din când în când…

Sfântă ipocrizie și răutate!

P.S. Amănunte despre Nicoleta Ploscaru găsiți aici. Doamna a fost cercetată sub control judiciar pentru mărturie mincinoasă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *