Celebru politician aruncă bomba: ”Acesta este planul lui Klaus Iohannis și al ”băieților deștepți” din spatele lui”

Radu Cristescu scrie, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, un scenariu bombă despre ce pregătesc politicienii de la Putere pentru România.

Georgiana Arsene

Cunoscutul politician Radu Cristescu, care s-a făcut remarcat prin incisivitatea luărilor de poziție referitoare la evenimentele din România scrie că viitorul se arată sumbru pentru țara noastră.

”Urmează stația ”Victoria neo-ceaușismului semi-democratic”, cu peronul pe partea dreaptă. Alegerile parlamentare anticipate au, de fapt, o miză ascunsă: sunt primul pas spre o republică prezidențială. Acesta este planul lui Klaus Iohannis și al ”băieților deștepți” din spatele lui”, a scris Cristescu.

Potrivit acestuia, rezultatul partidelor de dreapta va fi de 66,6%, exact ca rezultatul alegerilor prezidențiale. Noul parlament, cu majoritate de dreapta, unită în jurul Partidului Național Liberal, inclusiv UDMR, o să modifice Constituția, astfel că România, din republică semi-prezidențială, va deveni republică prezidențială, condusă de un președinte cu puteri ”mult mai mari ca acum”. Imagini pentru klaus iohannis

Interesant este un alt aspect. Și anume că acest lucru nu i s-ar pregăti neapărat lui Klaus Iohannis, ci următorului președinte.

”Așadar, să ne pregătim de neo-ceaușismul semi-democratic, ambalat în costum liberal, croit de veșnicii ”băieți deștepți” !”, a încheiat Radu Cristescu.

Sursa foto: Vaticannews,va

2 thoughts on “Celebru politician aruncă bomba: ”Acesta este planul lui Klaus Iohannis și al ”băieților deștepți” din spatele lui”

  1. Daca-ti spun ca ai postari mai mult decat interesante , mai mult decat veridice si cam { in 90% din cazuri } asa cum gadeste ” prostimea ” , ” alegatorii ” , ELECTORATUL din Romania te superi ? Nu-ti voi urmari blogul prin emaile ci tot asa insa , stai linistita caci nu-s angajat la SRI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *