Celebru politician aruncă bomba: ”Acesta este planul lui Klaus Iohannis și al ”băieților deștepți” din spatele lui”


Radu Cristescu scrie, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, un scenariu bombă despre ce pregătesc politicienii de la Putere pentru România.

Georgiana Arsene

Cunoscutul politician Radu Cristescu, care s-a făcut remarcat prin incisivitatea luărilor de poziție referitoare la evenimentele din România scrie că viitorul se arată sumbru pentru țara noastră.

”Urmează stația ”Victoria neo-ceaușismului semi-democratic”, cu peronul pe partea dreaptă. Alegerile parlamentare anticipate au, de fapt, o miză ascunsă: sunt primul pas spre o republică prezidențială. Acesta este planul lui Klaus Iohannis și al ”băieților deștepți” din spatele lui”, a scris Cristescu.

Potrivit acestuia, rezultatul partidelor de dreapta va fi de 66,6%, exact ca rezultatul alegerilor prezidențiale. Noul parlament, cu majoritate de dreapta, unită în jurul Partidului Național Liberal, inclusiv UDMR, o să modifice Constituția, astfel că România, din republică semi-prezidențială, va deveni republică prezidențială, condusă de un președinte cu puteri ”mult mai mari ca acum”. Imagini pentru klaus iohannis

Interesant este un alt aspect. Și anume că acest lucru nu i s-ar pregăti neapărat lui Klaus Iohannis, ci următorului președinte.

”Așadar, să ne pregătim de neo-ceaușismul semi-democratic, ambalat în costum liberal, croit de veșnicii ”băieți deștepți” !”, a încheiat Radu Cristescu.

Sursa foto: Vaticannews,va

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

2 comentarii Lasă un comentariu

  1. Daca-ti spun ca ai postari mai mult decat interesante , mai mult decat veridice si cam { in 90% din cazuri } asa cum gadeste ” prostimea ” , ” alegatorii ” , ELECTORATUL din Romania te superi ? Nu-ti voi urmari blogul prin emaile ci tot asa insa , stai linistita caci nu-s angajat la SRI .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: