Guvernul vrea să se folosească de profesori pentru că e depășit de situație!

Mesajul ministrului muncii, Violeta Alexandru, prin care îndeamnă profesorii să facă muncă voluntară ajutând familiile monoparentale demonstrează clar că acest Guvern nu este pregătit să facă față crizei cu care ne confruntăm la momentul de față.

Georgiana Arsene

”Avem 150.000 de cadre didactice. O parte din acestea pot să se alăture unui efort voluntar de a ajuta familiile monoparentale să treacă prin această criză. Cele mai multe din cazurile de familii monoparentale sunt conduse de femei – circa 95%. Majoritatea cadrelor didactice sunt femei. Multe mame. Fac un apel să se uite la familiile copiilor din clasele unde predau sau la care sunt diriginți”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, costum şi interior

În fapt, este vorba de folosirea profesorilor pentru o activitate neplătită. Ministrul nu pune deloc problema că dascălii au și eu familii și, deci, trebuie să se ocupe de acestea, în condițiile în care și așa timpul liber este un lux pentru această categorie profesională.

De fapt, acum își arată guvernanții adevărata față și spun ceea ce cred despre profesori. Că sunt doar niște bone, plătite de stat și care ar trebui să fie dispuse oricând să execute ceea ce li se cere.

Nu, domnilor guvernanți, profesorii sunt și ei oameni, cu dureri, bucurii, cu angoase, cu familii, cu boli! Sunt oameni care merită respectați!
Sursa foto: Guvernul României

4 thoughts on “Guvernul vrea să se folosească de profesori pentru că e depășit de situație!

  1. Hai ca, Polonia { dupa ce-au impartit-o frateste cu Hitler } , Cehoslovacia { au participat si romanii acolo sau Ungaria { mai stie cineva dintre membrii Ambasadei Rusiei cati soldati romani au fost ucisi acolo ? } dar , Yugoslavia ?!? De unde-au scos-o si p’asta ? Tito si alti partizani , soldati ai Armatei de Eliberare a Yugoslaviei s-au rasucit in morminte !!! Cat despre termenul de ” vandalizare ” , dumitale nu-ti pare ca-i cam dur ? Puteai afirma asa ceva doar daca intrau aia in interior la Centru si faceau praf si pulbere tot ce intalneau in cale iar dupa aceea , incendiau dar asa… chiar nu-ti pare cam mult ? Am vazut ca , mi-ai sters comentariul de data trecuta . Nu-i suparare insa , era o chestie de bun simt ca , macar sa spui ce te-a nemultumit sa stiu si eu pentru ca , altadata , sa nu repet gafa asa insa… Sper ca macar acest comentariu nu doar c-ai sa-l lasi dar in plus , sa si raspunzi la el , asa cum te indeamna constiintza de intelectual si mai ales de bloggar . Nu vreau sa cred ca adevarul supara si , ai ocazia sa infirmi acest fapt . Sa nu uit : chestia aia cu ” vandalizarea ” am luat-o de la aia de la SPUTNIK asa incat , te rog sa nu ma banui de oarece . Si inc-o chestie , referitoare la Polonia . Au uitat rusii ca, au intrat in Varsovia dupa ce , trupele germane au facut acolo prapad desi sovieticii erau asteptati deoarece , fusesera informati , erau asteptati ca insus Dumnezeu insa I.V. Stalin , a hotarat… altceva . DUMNEATA SAU EI , AU UITAT DE KATYN ??? Referitor la postarea dumitale dar mai ales la finalul ei , ti-asi raspunde eu : profesorii , or fi si ei oameni insa , nu merita respectati . Am suficiente argumente in acest sens . Respectul se castiga , nu-i ceva cu care , fie te nasti fie cineva , se simte obligat sa ti-l acorde deoarece esti… profesor , fara suparare .

  2. Normal. Cu un pic de efort, profesorii mai tomnatici, care au funcționat și înainte de 90, folosiți la cules porumbul și legumele, la recensămintele populației și locuințelor sau ale animalelor și păsărilor din gospodăriile rurale, pe scurt la voluntariatele comunismului putred, sunt acum solicitați să pună umărul, tot voluntar, la edificarea postcapitalismului glorios și al neo marxismului oengisto-soroșist. Pentru unii dintre noi, acriturile Violeta Alexandru și Monica Anisie sunt mană cerească, nu mai avem nevoie să punem murături toamna. Ne uităm la ele și ni se strepezesc dinții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *