Ultima oră: Monica Anisie, aviz negativ


Cel mai slab ministru al Educației și Cercetării nu a reușit să convingă parlamentarii c merită, în continuare, să ocupe fotoliul de la învățământ.

Georgiana Arsene

Dascălul de limba română, Monica Anisie, propus pentru a patra oară la Ministerul Educației și Cercetării a primit aviz negativ la audierile din comisiile parlamentare. Anisie nu a reușit să îi convingă pe parlamentari, cu toate că a fost prezentă la audieri, în timp ce alți colegi ai săi nu au fost, deoarece se află în izolare.

Stiripesurse.ro amintește că ministrul desemnat la Educație a fost avizată negativ și pe 4 martie și pe 18 martie. Singura dată când a primit un raport favorabil a fost pe 30 octombrie, la audierile pentru formarea Guvernului Orban 1.

 

Educaţie Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: