Dumnezeu nu doarme! Cei care făceau bani ”din învârteli” au ajuns să ceară ajutor pe Facebook!

Un exemplu în acest sens este cel al artistului și protestatarului #Rezist Tudor Chirilă, care solicită ajutorul autorităților.

Georgiana Arsene

În cursul zilei de azi, artistul Tudor Chirilă a scris pe Facebook o postare în care zice că nu e corect, de ce actorii, muzicienii și dansatorii din instituțiile publice stau acasă având salariul plătit, iar el și alții ca el dau din buze? Pardon, artiștii independenți nu mai au din ce trăi.

Păi, simplu: pentur că Dumnezeu nu doarme și a venit vremea ca și cei care făceau bani din contracte cu partidele politice – cântările publice intră în această categorie – să demonstreze că pot produce una de-un leu.

Că, la dat din gură, la dat sfaturi, la astea cu Corupția ucide și alte texte ne pricepem toți. Cu munca stau mai greu unii. Imagini pentru help me give me money

Adevărul este că această criză ar putea să reechilibreze lumea în care ne aflăm, să ne facă să vedem cine sunt cu adevărat cei de lângă noi, să se termine – măcar pentru unii – cu averile făcute din ”învârteli”. Despre bugetarii care au rămas fără serviciu pentru că s-a desființat instituția unde veneau să își ia leafa am mai vorbit aici. Deci există o lege a compensației în această lume. Totul ține de răbdare.

Pentru că, în lumea asta, mai devreme sau mai târziu, totul se plătește… într-un fel sau altul.

Și NIMENI nu vă va plânge de milă!

3 thoughts on “Dumnezeu nu doarme! Cei care făceau bani ”din învârteli” au ajuns să ceară ajutor pe Facebook!

  1. Iti dau dreptate { nici macar eu nu-l pot inghitzii pe ACTORUL Tudor Chirila } , ce sa fac daca chiar ai dreptate insa… asi avea un mic amendament aici . Dumnezeu n-are treaba cu asa ceva si-n plus , nici macar nu doarme pentru simplul motiv ca : NU EXISTA !

  2. Ti-asi putea exemplifica , printr-un milion de argumente corectitudinea afirmatiei mele insa , asta ar insemna sa traim macar 1000 de ani fiecare dintre noi iar asta-i imposibil . Pana si asta-i un argument daca mai a veai oarece indoieli .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *