Pentru SANADOR, coronavirusul e mană cerească! Face bani în timp de criză! Update

În timp ce românii obișnuiți speră doar să nu se îmbolnăvească, unitățile medicale private încep să facă bani din criză. Este cazul Sanadorului.

Georgiana Arsene

Pe pagina de internet, SANADOR anunță că testează COVID-19 în Laboratorul SANADOR Plevnei. Testarea nu este gratuită. Cine vrea să afle dacă s-a îmbolnăvit sau nu scoate din buzunar 350 de lei.

Începând de astăzi, testăm, la cerere, populația adultă pentru SARS-CoV-2 prin RT PCR din exudat nazo-faringian, pe bază de programare la 021-9699.

Locație: Laboratorul de Analize Medicale din Calea Plevneinr. 172Orar: Luni – Vineri: 07.00 – 19.00. Rezultatele sunt gata în 24 de ore și se pot afla de pe site-ul www.sanador.ro, cu CODUL DE PROBA. Pret: 350 lei. 

SURSA: SANADOR

sanador

Ce fel de legi are această țară? Oameni buni, vorbim despre o pandemie, nu este o joacă! Deci, cum își protejează statul cetățenii?

Cine nu are bani moare în România? Asta este singura rațiune a acestor guvernanți? Să trăiască numai cine are bani destui?

Snador a revenit cu 2 update-uri pe pagina sa web.

sanador revine.png

UPDATE 2: Ca urmare a recentei decizii a autoritatilor de a deconta testarea SARS-COV-2 din bugetul CNAS tuturor pacientilor cu BILET DE TRIMITERE de la medicul epidemiolog, aceste testari se pot face acum fara plata la SANADOR. Pentru toti ceilalti care doresc sa faca testarea, fara a avea BILET DE TRIMITERE, o pot face cu plata.

UPDATE 1: Sanador a efectuat gratuit, susținand din fonduri proprii, sute de testari. Este un proces extrem de costisitor, pe care nu-l mai putem sustine.

De asemenea, am facut toate demersurile necesare catre Ministerul Sanatatii pentru a intra în Programul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile Prioritare. Am dorit si dorim in continuare ca pacientii asigurati sa beneficieze de testare fara plata.

Mentionam ca incasarile sunt folosite pentru acoperirea costurilor cu personalul specializat, alocat exclusiv acestui scop, dar si pentru echipamente, dezinfectanti si achizitia de noi kituri. Dorim cu putere sa venim in sprijinul oamenilor si, in acest sens, am pus la dispozitie spatii si aparatura, am suplimentat rigorile in privinta igienei, controlului si a triajului.

Credem ca, in acest context unic de pandemie, orice actiune este importanta.

Ramanem deschisi la orice colaborare pentru a usura situatia oamenilor care au nevoie de testari.

Incepand de astazi, testam, la cerere, populatia adulta pentru SARS-CoV-2 prin RT PCR din exudat nazo-faringian, pe baza de programare la 021-9699.

Locatie: Laboratorul de Analize Medicale din Calea Plevneinr. 172Orar: Luni – Vineri: 07.00 – 19.00. Rezultatele sunt gata in 24 de ore si se pot afla de pe site-ul www.sanador.ro, cu CODUL DE PROBA. Pret: 350 lei, transmite Sanador

5 thoughts on “Pentru SANADOR, coronavirusul e mană cerească! Face bani în timp de criză! Update

      1. în mine dacă dă dracii virusului… nu-mi dă vreun palat să mă izolez… nici cocioabă. nu mai spun de altele… dar el e important… dezvoltă cercetarea din castel! nemernicii…

        1. @Mishuk desii este abia luna Martie { spre final este adevarat } , asta insemneaza ca nu se va mai gasii nimeni care sa organizeze o intalnire intre bloggari asa cum a-ti facut mai anii trecuti in restaurantul ala din Parcul Tineretului ? Nu de alta dar , pandemia e foarte posibil sa dureze mai mult decat s e preconizeaza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *