Profesorii, disperați! Își mai primesc salariile? Se cere intervenția rapidă a Monicăi Anisie!

Profesorii, disperați! Își mai primesc salariile? Se cere intervenția rapidă a Monicăi Anisie!

”Fără o intervenție clară și precisă a Ministerului Educației, prin proceduri scrise, aplicabile la nivel național pentru toate nivelurile de învățământ, privind desfășurarea activităților în această perioadă și plata drepturilor salariale pentru toate categoriile de personal din învățământ, în întregul sistem educațional se va genera o stare de tensiune suplimentară”, precizează reprezentanții FSLI.

Georgiana Arsene

Situație gravă în învățământul româneasc, sindicatele acuzând presiuni exercitate asupra profesorilor. Educația stă pe un butoi cu pulbere. Amănunte, aici.

 

One thought on “Profesorii, disperați! Își mai primesc salariile? Se cere intervenția rapidă a Monicăi Anisie!

  1. Astia { profesorii } sant nebuni ? Pai ce , vor salarii in conditiile in care scolile nu functioneaza ? Sant ingrijorati ? D’aia s-au apucat { unii dintre ei } sa dea ” lectii ” in online ? Vom vedea care vor fi „rezultatele ” ! Profesorii sa zica bogdaproste daca vor primii … macar somajul tehnic ca si femeile de serviciu din aceleasi scoli care insa , nu-s reprezentate de catre sindicate nu de alta dar sunt considerate prea proaste pentru a fi si sindicaliste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *