Băsescu: ”Putem transforma școli în locuri de dus bolnavii”

Declarația fostului președinte al României este din luna februarie a acestui an, când spunea că noul virus – coronavirusul – va intra și în România, pentru că sunt un milion de români în Italia.

Georgiana Arsene

Am citit astăzi, cu uimire, că Băsescu, după ce la finalul lui februarie tuna și fulgera să nu vină românii din Italia acasă, brusc l-a cuprins mila față de oamenii plecați peste hotare. În paranteză fie spus, să nu uităm când Băsescu ne îndemna să plecăm din țară… Dar asta e o altă idee…

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Interesantă este însă declarația pe care Băsescu o făcea la finalul lunii febriarie 2020.

”Coronavirusul va intra și în România pentru că sunt un milion de români în Italia, nu are cum să nu intre. Nu ai cum să stăpânești acest virus dacă ai circulație de oameni. Deci trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Așa se și procedează, se ia varianta cea mai rea, dacă putem să-i facem față. Marea problema vor fi locurile de cazare în spitale. Putem transforma școli în locuri de dus bolnavii. Eu aș face-o azi, acum (cursele aeriene Italia-România, n.red.). Le-aș spune ”Dragilor, avioanele cu care ați venit nu au scară, înapoi”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebarea este: este luată în calcul acum ideea lui Traian Băsescu? 

2 thoughts on “Băsescu: ”Putem transforma școli în locuri de dus bolnavii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *