Domnule Iohannis, nu mai ieșiți dacă nu aveți ce să ne spuneți!


Declarația făcută în urmă cu scurt timp de președintele Klaus Iohannis mi-a demonstrat că suntem ai nimănui.

Georgiana Arsene

Nu m-am identificat niciodată cu ”românii lui”, ai lui Klaus Iohannis. Am văzut în discursurile președintelui României multă ură.

Totuși, ca președinte al unei țări să ieși în timp de criză mondială, nu locală, nu zonală, și să spui doar că regreți că au murit niște oameni din pricina COVID-19 mi se pare nu trist, ci revoltător. Este inadmisibil ca oamenii care se ocupă de comunicare să nu știe că, acum, românii NU AȘTEAPTĂ VORBE, ci MĂSURI CONCRETE! Românii vor să știe că statul în care trăiesc are grijă de cetățenii săi, că încearcă să aibă situația sub control! Imagini pentru klaus iohannis

Cum poți tu, ca președinte al României, să ieși să să declari că ”trăim momente de cumpănă pentru întreaga omenire, pe care niciunul dintre noi nu le-ar fi crezut posibile”?

Aceasta frază arată clar că suntem la mâna hazardului, că primul om în stat are o viziune mioritică asupra întregii situații de criză în care ne aflăm. Ei bine, nu se aștepta nimeni să ajungem aici, nu și-a dorit nimeni să fim într-o asemenea situație, dar asta spui în particular, la o cafea, o Cola sau ce-o mai fi. Nu ieși public – PUBLIC!!!!!- în fața a milioane de români, speriați că nu știu ce se întâmplă!

”Urmează săptămâni critice, care vor pune la grea încercare toate capacitățile statului, dar și rezistența noastră morală și emoțională”, a declarat Iohannis.

Ce face statul? Care sunt capacitățile lui? Ce măsuri a luat, pe termen mediu și lung, pentru protejarea populației? Sau unicul lucru care a mai rămas de făcut este să rezistăm moral și emoțional?

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

10 comentarii Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: